x

deniz bajsal

Zbog ovoga je jedna od NAJLJEPŠIH turskih glumica prihvatila ulogu u seriji KĆERKE!

Atraktivnu tursku glumicu, Deniz Bajsal, publika u regionu trenutno ima priliku da gleda u hit turskoj seriji "Kćerke", koja se emituje na TV Pink BH. Deniz je dobila ulogu Faziletine starije kćerke, Hazan Čamkiran, koja ne želi da se pokori majčinim željama o bogatstvu. Hazan je tvrdoglava djevojka, koja drži do svojih principa, što je presudilo da lijepa Deniz prihvati ulogu, muškobanjaste djevojke koja je potpuno suprotna njenoj ličnosti.

- Ova uloga me je oduševila, Hazan je djevojka koja nikad nije pokazala svoju ženstvenost, a sve to je prouzrokovao loš odnos sa majkom, Fazilet. Mnogo je propatila u životu. I Hazan mašta o lagodnom životu za svoju porodicu i sebe, posebno zato što je odrastala bez oca, ali ne dozvoljava da njena majka zna za te snove - rekla je nedavno popularna turska glumica.

Osim uloge Hazan, Deniz je bila oduševljena i neobičnim scenarijom serije "Kćerke", a da se i publici dopala govore i visoki rejtinzi u Turskoj, a sada i u regionu.

- Serija "Kćerke" ima sve, sa jedne strane veoma tužne i potresne scene, a sa druge strane neke situacije gledaoce nasmiju do suza. Serija prikazuje situacije koje se događaju i u stvarnom životu. Bila sam mnogo uzbuđena kada sam dobila ulogu. Odlično se slažem sa Nazan Kesal, koja igra moju majku Fazilet i sa Afrom Saračoglu, koja glumi moju mlađu sestru Edže. Imamo sjajnu energiju na snimanjima, i nadam se da smo to prenijeli na publiku. Ekipa koja radi na seriji je mnogobrojna, ali nam to nije smetalo da ostvarimo odličan odnos, kao porodica. Zanimljivo je da se radnja ne vrti samo oko Fazilet i njenih kćerki, to se mijenja iz epizode u epizodu. Mnogo obrta i neočekivanih raspleta - objasnila je Deniz.

Da li će Deniz uspjeti da do kraja ostane dosljedna svojim principima i da li će popustiti pred Sinanovim udvaranjem, saznaćete ako budete uz seriju "Kćerke", svakog dana od 20 časova, samo na TV Pink BH!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.