x

Njega je iznervirao ovaj zakon

Željka Mitrovića jurila policija po Monte Karlu: Bijesan se oglasio i poručio da prekida odmor zbog jedne stvari!

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović trenutno uživa na porodičnom odmoru, a sada se oglasio na Instagramu i otkrio da ga je danas jurila policija u Monte Karlu.

Naime, nakon što je danas otkrio da je za dlaku izbjegao nesreću, odnosno udar groma, Mitrovića je snašla nova muka na luksuznom putovanju.

Željko je na svom Instagramu objavio novi snimak i otkrio da ga je danas jurila policija u Monte Karlu jer je vozio skejt.


Njega je iznervirao ovaj zakon i to što ne može u potpunosti da uživa u odmoru, pa je odlučio da zajedno sa svojom suprugom ode u Kan.


- Monte Karlo dan osmi. Grtalica je dobila novi oblik, nisu me danas jurili samo gromovi i kumulonimbusi već i panduri. Taman se na mom skejtu zaletjeh da ovjerim stazu Formule 1, kad mi dva pandura prepriječiše put i reče jedan od njih na tečnom engleskom reče kako je zabranjen skejt u Monaku, takav je zakon. Kakav je to zakon protiv skejta, zašto ne naprave neki zakon protiv ovih gromova i grada u obliku lubenice. Gotovo je! Sedam u ovu raspalu šklopociju od Lamba , kupim stvari i selim se u Kan - napisao je Željko.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.