x

Željko Mitrović se vratio s odmora i odmah se uhvatio u koštac sa ovim "monstrumom"!

Nakon odmora koji je proveo u Britaniji, Francuskoj, Italiji i Španiji, Željko Mitrović se vratio poslovnim obavezama, kojih ima mnogo budući da uskoro počinje nova televizijska sezona. Uzevši u obzir da je TV Pink već 25 godina lider u regionu, Željko je i za ovu sezonu postavio visoke ciljeve, zbog čega svakodnevno ima brojne sastanke.


Međutim, to ga ne sprečava da na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima, kojih je sve više, dijeli kako provodi radni dan. Ovog puta objavio je video u kom je pokazao kako provodi pauzu između napornih sastanaka. Željko svaki slobodan trenutak koristi da uživa u svojoj velikoj ljubavi, muzici, a tako je bilo i ovog puta.

Tokom odmora, Željko je u Nici pronašao rijedak primjerak gitare - u svijetu postoji svega osam, a on je postao njen ponosni vlasnik.


- Di-džej Žeks je odmor od odmora započeo zamornim brojem sastanaka ali ga to ne sprečava da na malim pauzama isproba monstruma, naravno da bi se odmorio ili umorio od svakakvih čuda koja ga dočekaše, ali i vrlo čudnim ljudima koje skoro ništa ne razumijem jer pričaju nekim čudnim jezikom! - napisao je Željko uz video, a onda i pojasnio:

- Konačno pauza između milion sastanaka koje sam danas zakazao. Ne znam zašto sam to uradio, ali tako je. Uglavnom, iskoristiće je di-džej Žeks da isproba malo jedan od onih osam primjeraka na svijetu što je slučajno našao u Nici - Music Man StingRay, i sad ćemo da vidimo kako to čudo radi.


Upravo su Željkovi snimci dok svira među omiljenima na ovoj društvenoj mreži, pored onih kada vozi električni skejt. Njegovi pratioci su oduševljeni Željkovim umijećem na gitari, o čemu svjedoče i komentari poput "Hvala Instagramu, skroz sam imala drugačije mišljenje... A gle čuda, ovaj čovjek je sasvim suprotno - jednostavan, zanimljiv", "Obožavamo kad te vidimo da sviraš", "Hoćemo da čujemo di-džej Žeksa uživo" i mnogih drugih.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.