x

sve će podijeliti javnosti

Žena Slobe Radanovića piše knjigu: Jelena će na papir staviti sve svoje životne probleme!

Jelena Radanović supruga Slobe Radanovića je prije izvjesnog vremena podijelila sa javnošću i njenim partiocima na Instagramu, da njen sin iz prvog braka ima autizam.

Ona od tada nerijetko odgovara na pitanja drugih ljudi i roditelja na ovu temu i dijeli svoja iskustva. Sada je riješila da odgovori na sva pitanja koja zanimaju njene pratioce, a tom prilikom otkrila je još jednu stvar, da planira da napiše knjigu.

- Da li si razmišljala o otvaranju nekog udruženja ili centra vezanog za autizam? - glasilo je pitanje.


- Nisam, razmišljala sam o knjizi, odnosno o priručniku o svemu što smo radili... ali u budućnosti - napisala je Jelena.

Radanovićka je nedavno istakla da je njen sin počeo da govori tek sa pet godina, ali ne tečno i razgovjetno i da su najveći problem imali tokom njegove druge i treće godine.


- Naum je počeo da govori sa pet godina i to uglavnom za svoje potrebe. Govor je štur, ali se smatra verbalnim autizmom. Do druge godine je sve radio, a onda se samo ugasio. Sa tri godine je bio ugašen. Bio je kao tijelo iz kog je neko isisao dušu. Radio je sve što ne treba da rade zdrava djeca, a nije radio apsolutno ništa što bi trebalo da radi zdravo dijete. Radili smo sve moguće detokse i protokole, razne alternativne tretmane, transplataciju matičnih ćelija... Uvijek više stvari istovremeno. Od svega što smo radili očekivala sam pet posto samo, smatrajući da će ukupan rezultat da bude zadovoljavajući, ali čarobna pilula ne postoji - napisala je Jelena.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.