x

Žika izrevoltiran postupkom direktora Granda: Saša mi je napravio pakao od života!

Producent i jedan od glavnih urednika "Grand produkcije" Žika Jakšić našao se u neprijatnoj situaciji kada je njegov prijatelj i kolega Saša Popović u emisiji uživo samoinicijativno izjavio da je Žika obolio od koronavirusa. Time ga je doveo u neprijatnu situaciju jer je morao da odgovara porukom velikom broju ljudi zabrinutih za njegovo zdravstveno stanje.

Dvije nedelje nakon samoizolacije Jakšić se vratio poslovnim obavezama i snimanju emisije "Nikad nije kasno", te otkrio da je želio da se prvi obrati javnosti, a ne Saša Popović.

- Ja sam čekao rezultate tog drugog testa da bih se obratio javnosti i rekao, ali Sale je to kazao u emisiji. Ništa to nije strašno, ali mi je dva dana napravio pakao od života. Imao sam milion poziva i morao sam da se pravdam da mi je dobro, da mi ništa ne fali i ostale stvari - izjavio je Žika za "Svet".


Igrom slučaja, saznao je da ima koronu nakon spontane odluke da ode kod ljekara u momentu kada se testirala i Aleksandra Prijović.

- Aleksandra i ja smo bili na sahrani majke Ace Pejovića i, dok smo putovali, okrenuo sam neke prijatelje i, kako smo bili zajedno, odlučim i ja da uradim test. Kad smo uradili bris, ona je bila negativna na testu, a ja pozitivan.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.