x

Živojinovićima se osladio lopovluk: Brena ponovo krade struju!

Milionerka, a krade struju! Lepa Brena, jedna od najpopularnijih (i najbogatijih) srpskih pjevačica, treći put je uhvaćena u istom lopovluku.  

Ekskluzivni restoran "Tri tačke" na Dedinju, koji je zvanično u vlasništvu Breninog sina Filipa i njegove supruge Aleksandre Prijović, a ustvari iza njega stoji cijela porodica Živojinović, bio je isključen sa strujne mreže zbog velikog duga, ali se potom, kako saznaje Srpski telegraf, nelegalno prikačio na distributivnu mrežu EPS. To, praktično, znači da su oni krali struju, zbog čega je pokrenuta istraga.



- Postoji ozbiljna sumnja da je Živojinovićima pomogao neko unutar sistema EPS i to treba da otkrije istraga koja je pokrenuta - navodi dobro upućeni sagovornik Srpskog telegrafa.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Brena upušta u ovakve nelegalne radnje. Iako su se Živojinovići prijateljima hvalili da su u objekat na Dedinju uložili čak 200.000 eura, o čemu su pisali i mediji, stavku za plaćanje potrošene električne energije očigledno nisu predvidjeli.


- Dug se nagomilao i radnici EPS isključili su restoran "Tri tačke" sa mreže. To, međutim, nije omelo Živojinoviće da se sami prikače i nastave najnormalnije da troše struju. Ono što mora da bude jasno jeste da su ti njihovi troškovi padali na račun drugih potrošača, koji su takođe oštećeni, kao i EPS - objašnjava naš sagovornik.

Ekipa Srpskog telegrafa je juče tokom dana otišla do restorana na Dedinju, međutim, objekat je bio zatvoren. Na pozive nisu odgovarali ni Fahreta Jahić (pravo ime Lepe Brene) i ostali članovi dinastije Živojinović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.