x

Zola tvrdi da je Miljana unaprijed uzela 84.000 eura: Ucjenjivala je produkciju da ide u Niš!

Jedna od naših najvećih rijaliti zvijezda, Miljana Kulić, sinoć je diskvalifikovana iz šeste sezone "Zadruge".

Svojevoljnom odlukom Kulićeva je pobjegla sa imanja u Šimanovcima, a zbog kršenja ugovora produkcija je morala i novčano da je kazni.

- Zvanično obavještavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja "Zadruge" . Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 100.000 eura, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora - glasilo je pismo Velikog šefa.


Prije nego što je pobjegla, Kulićeva je pravila haos u apartmanu gdje boravi sa sinom Željkom i majkom Marijom, pa je obezbjeđenje moralo hitno da reaguje.

Dok su članovi produkcije pokušavali da je smire, Miljanin bivši partner Lazar Čolić Zola ogovarao je sa Majom Marinković.


- Ona ih sada ucjenjuje, hoće da ide za Niš, da bude dole dva-tri dana. Priča im: "Došla sam da bude po mom ili nikako drugačije. Uzela sam 84.000 uzeću još 26.000" - pričao je Lazar, dok je Maja potvrdila da je i ona čula kako to govori.

Nakon njihovog razgovora, na razglasu se čuje kako član obezbjeđenja komunicira sa čelnim ljudima, a oni mu daju instrukciju: "Sad ćemo da vidimo šta ćemo, šta nam je pametno činiti".

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.