x

ZORICA MARKOVIĆ NAJAVILA SUKOB SA MIRKOM GAVRIĆEM U "ZADRUZI 2 "!

Zorica Marković ulazi i u "Zadrugu 2", a s obzirom da nema dlake na jeziku ne sumnjamo da će napraviti pravi šou svojim učešćem! Još jedan siguran učesnik rijalitija je i Mirko Gavrić sa kojim Markovićeva ima neraščišćene račune, sigurno je će atmosfera biti uzavrela.

- Baš bih voljela da uđe Mirko Gavrić. Jedva čekam da se zajedno nađemo u istom prostoru. Imamo mi mnogo tema, prijatelju! Da li će biti slatko kao sladoled i slano kao pita, ne znam, ali biće zanimljivo -kaže Zorica i najavljuje sukobe sa Gavrićem, kog je optužila da ju je javno ogovarao u jednom uživo uključenju na Instagramu, i to sa najboljom drugaricom Anabelom Atijas, te je protiv njih riješila da presavije tabak. 

Markovićeva kaže da neće tražiti dečka u rijalitiju.


- Kakav crni dečko, ja sam ozbiljna žena! Kroz osmijeh i šalu i sjeme krvavo ispunjavam želje i čestitke majmuna koji žele preko mene da dođu na ekran i da budu aktuelni. To znači da sam laf i da me ne zanimaju muškarci. Imam dedu s kojim sam već dugo, klinci po rijalitijima me ne zanimaju - kaže Zorica za beogradske medije.

Vjerujemo da Zorica neće poštedjeti ni najpoznatiju ljubavnicu na Balkanu Lunu Đogani, koja je ovog puta odabrala da glumi žrtvu.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.