x

Zorica Marković otkrila sve odvratne stvari koje nismo vidjeli na TV: Djevojke se ne kupaju, šminku skidaju maramicama, gaće ne peru, a ono što su ostavljaju u kupatilu u lavabou zgadiće vam život!

Pjevačica Zorica Marković zabilježila je još jedno učešće u rijalitiju tokom protekle sezone "Zadruge", a njene riječi o nehigijenskom ponašanju zadrugarki iznenadiće mnoge obožavaoce ovog popularnog programa.

"Ja sam jedno jutro pukla jer sam našla nešto što nikad nigdje nisam vidjela. Ja psujem ok, ali ovo je toliko gadno da ja ne mogu da ponovim šta sam našla tu. Ja sam lijepo otišla u štalu, tri kante balege sam nakupila i svih ostalih čuda i lijepo sam prosula po cijelom kupatilu, po svemu onome što sam našla. Prvo sam rizikovala da me ne kazne, drugo, ipak zaprljaš prostor koji nije tvoj, tu smo gdje jesmo, ali sam ja rizikovala. Naravno da su bili u šoku, stiglo je pismo, pitali su da li znamo ko je, u pismu je pisalo da je to strašno sramota, što i jeste, ali meni je pukao film. E, kad su svi izgovorili u koga sumnjaju, nekoliko njih je bilo u fazonu to je Zorica, jer je to bilo u šest ujutru dok su svi spavali, ja sam onda ustala i rekla: "Gospodo, ono što sam ja našla (i nabrojim šta sam našla) je mnogo gore nego ova balega od krave koju smo imali tamo i manje smrdi!" E, onda je stiglo pismo od Velikog šefa i on je mene nagradio za to", iskreno priča Markovićeva i nastavlja o tome kako se zadrugarke čak i ne kupaju, šminku skidaju samo vlažnim maramicama, a garderobu od sintetike koju razmjenjuju uopšte ne peru.


"Deset njih se mijenjaju i deset njih obuče istu haljinu, a one nijednu tu haljinu, a oko stotinjak tih haljina je bilo u opticaju, nisu nijednom oprale. Ljudi moji, i onda Zorica Marković najgora... Ma*š u p**ku materinu, bre! Ja kad sam čistila kupatilo nalazila sam po desetak-dvanaest gaća na radijatoru stalno. To kad se istuširaju valjda usput operu, ali zato uloške i ona ostala čuda svuda ostavljaju, na lavabou, na bideu, na šolji, oko šolje, kod kade... a pazi, gle čuda, na metar i na pola metra da li od šolje ili od lavaboa i od tuša je korpa za smeće i kesa. Vrlo zanimljivo", osula je Zorica po djevojkama iz "Zadruge 2".


Za muškarce u rijalitiju što se higijene tiče, ima samo riječi hvale, mada to pripisuje njihovom se.sualnom opredjeljenju.

"Tamo je bilo i gej-populacije, prikrivenih... Sem Lepog Miće i još nekoliko njih diskutabilnih svi su ili bi ili totalno gej, tako da nije ni čudno, oni su jako pedantni i zato je ta "Zadruga" i cvjetala, jer su oni čistili, oni su održavali... Bili su čistiji od njih", pjevačica je aludirala na djevojke za koje kaže da su od ranog jutra namontirane za kamere, dok iza njih ostavljaju potpuno drugačiju sliku.

"Naravno da se muškarcima u kući gadilo kad ulaze u kupatilo, kad ulaze u nju, nije im se gadilo čim su to radili, a kad ulaze u kupatilo jeste sigurno. E sad, što se tiče tih nekih muško-ženskih odnosa i mijenjanja partnera, to je bilo, po meni, čisto neko pranje nečega i skrivanje se.sualne opredijeljenosti", zaklučila je Zorica Marković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.