x

Zvezda Granda se skućila u beogradskoj Burdž Kalifi: Razvela se, živjela kao podstanar, pa riješila skupo da se počasti!

Tamara Dragić, koju domaća publika pamti iz takmičenja "Zvezde Granda", uspjela je da ostvari veliki san i sa 30 godina kupi stan na veoma atraktivnoj lokaciji. U svom novom životnom prostoru od 70 kvadradta ima saunu i džakuzi, a pošto je "velike stvari riješila" - sada se zanima sitnicama, kada je uređenje u pitanju.

"Tamara je vrijedno radila dva posla i konačno je uspjela da ostvari san i u 30. godini kupi stan. Ona se sad šali kako živi u 'beogradskoj Burdž Kalifi' zbog nevjerovatnog pogleda, a novi životni prostor preuredila je onako kako je oduvijek željela. Napravila je svoju oazu mira koja se prostire na 70 kvadrata, a pored kuhinje, soba, dnevnog boravka ima i saunu i đakuzi. Stan je moderno uređen i na odličnoj lokaciji, a ostalo je još da se pozabavi nekim sitnicama", otkrio je izvor blizak pjevačici, koja je spekulacije potvrdila fotografijom iz najmodernijeg đakuzija.


Zvezda Granda je, kako se navodi, proslavila useljenje u svoj novi dom u intimnoj atmosferi i bez mnogo pompe.

Organizovala je sebi izlazak u lični spa centar, uz vino i pogled na srpsku prijestonicu koja joj je kao na dlanu.

Inače, Tamara se pored pjevanja bavi još jednim poslom. Ona je zaposlena kao zemaljska stjuardesa. Poslije razvoda žijvela je kao podstanar, a sad je konačno uspjela da kupi stan o kome je oduvijek maštala.


"Svako bira način na koji želi da izgradi svoju karijeru. Ja sam odabrala teži način i ponosim se što idem ovim putem. Kada se jednog dana okrenem iza sebe želim da budem ponosna na sve što sam radila. Ne želim ničega da se stidim", rekla jednom prilikom Tamara.



Izvor: Kurir


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63