x

nasilje i nanošenje tjelesnih povreda

Zvezdan tukao Anđelu u Mokinom stanu: Oglasio se advokat Crnogorke, isplivali detalji tužbe!

Da se strasti i nakon raskida rijaliti para Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića ne smiruje, govori i činjenica da je mlada Crnogorka, nakon svih turbulencija po napuštanju imanja u Šimanovcima, riješila da presavije tabak i zbog svog bivšeg partnera pravdu potraži na sudu.

Naime, kako se ističe u saopštenju koje izdao advokat diskvalifikovane učesnice šeste sezone "Zadruge", Slavnić je po napuštanju rijalitija fizički zlostavljao frizerku iz Đenovića, jer ga je, kako se navodi, tužila zbog nasilja u porodici.


- Poštovani, u ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnijete su prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična djela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih djela laka tjelesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - navodi se u saopštenju koje je izdao Anđelin advokat, piše Srbija Danas.


Podsjećanja radi, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su nakon diskvalifikacije iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" završili u stanu njegovog oca, košarkaške legende Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj dom u luksuznom dijelu Novog Beograda. Nakon raskida, bivša zadrugarka otišla je kod svojih roditelja u Đenoviće, a u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.