x

OGLASIO SE PJEVAČ

Zvijezda bivše Jugoslavije nakon izjave da nema za 4 zimske gume: Ako se ovako nastavi, jesti ću suhi hljeb i mlijeko!

Duško Lokin, hrvatski pjevač rastužio je javnost kada je prije nekoliko dana priznao da nije imao novca za četiri zimske gume, te da zbog toga nije mogao da dođe na ispraćaj pokojnog prijatelja kojem je bio menadžer, Krunoslava Kiće Slabinca.

- To je bilo izvučeno iz konteksta. Rekao sam da sam u Zadru, da sam prešao 70 godina i spadam u rizičnu grupu, a na svakom okupljanju, pa i na pogrebima, skupi se 200, 300 ljudi i nisam htio rizikovati. Rekao sam i da u Zagrebu u garaži imam četiri nove zimske gume. Nemam novca za bacanje, ali za gume imam. Zadovoljno živim. I skromno - objasnio je u novoj izjavi Duško.


Sada kaže da će, ako se ovako nastavi, uskoro jesti hljeb i mlijeko.

- Ako se ova pandemija proširi, nema više ničega. Ni turneja, a bojim se ni penzija, ma koliko male bile. Vrlo opasna i nezgodna situacija koja izmiče kontroli. Nisam sklon teorijama zavjera, ali ako ovo zaista jeste velika svjetska zavjera, pomoći nam nema. Neću umrijeti od gladi, ali ješćemo suhi hljeb i mlijeko. I rezati kapulu kao nekad i mazati mast na hljeb kao kad sam bio dijete - poručio je Lokin.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.