x

Svaka čast

Zvijezde u pokušaju da uče od nje: Seku pitali koliko košta njena čestitka, odgovorom sve oduševila!

Kada je nedavno objavljeno kako pojedine javne ličnosti, koje su tek isplivale na površinu, za video čestitku traže čak 500 eura, javnost je to oštro osudila i zamjerila. Izazvalo je to zgražavanje među svima, a da takvim osobama kao dobar primjer trebaju poslužiti prave zvijezde da se vidjeti i u narednom slučaju.

Zvijezde u usponu, idoli djece i tinejdžera, dali su sebi za pravo da za video čestitku traže čak 500 eura. Takve osobe svakako nisu vrijedne imenovanja, a prave zvijezde, koje godinama opstaju na estradi i koje se zaista tako mogu nazvati, uistinu su i ovoga puta pokazale da je sa najvećim imenima najlakše raditi. Seka Aleksić je neko o čijoj karijeri se može pričati naširoko i nadugo, a nerijetko i svojim djelima izazove riječi hvale. Sada su je upitali koliko košta njena rođendanska čestitka. 


Seku Aleksić su u okviru Instagram pitanja pitali razne stvari, a jedno od pitanja od strane obožavatelja/ke je glasilo: "Seko meni je danas rođendan, koliko košta čestitka? "

Za razliku od novopečenih zvjezdica, Seka je i ovoga, kao i dosta puta ranije, pokazala da je biti čovjek ono sa čim se rađaš i što ide na prvo mjesto. 


- Košta 360 na 3030. Srećan ti rođendan. Bog te blagoslovio - poručila je Aleksićeva.

Inače, ovo je humanitarni broj, a svakako da bi to trebali slijediti svi, te novac umjesto na par sekundi video čestitke manje-više poznate ličnosti uputiti u humanitarne svrhe. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.