x

35-godišnji Amer Hodžić ispraćen na vječni počinak, porodica i prijatelji neutješni!

Muk na gradskom mezarju Vlakovo! Sve što se donekle moglo čuti jesu jecaji i plač najbližih. 35-godišnji Amer Hodžić je na gradskom mezarju Vlakovo u Sarajevu ispraćen na vječni počinak. Porodica je još u šoku i teško prihvata to da njihovog sina, brata, supruga, oca, prijatelja više nema. Amer je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Tarčina vozeći motocikl.

Amer je prije dva dana na dionici puta Tarčin-Vuković izgubio život vozeći motocikl, a njegova porodica, te ogroman broj prijatelja i poznanika i dalje očekuje da će pojaviti. U dubini duše vjeruju kako je sve ovo samo ružan san. Supruga i malena djevojčica su ostali bez najveće podrške i oslonca. Svi oni su danas uz neopisiv bol Amera ispratili na vječni počinak.

Crna sudbina koja je stigla ovog prije svega dobrog čovjeka, a potom i nečijeg sina, supruga, oca, te dobrog prijatelja, potresla je mnoštvo njih koji ga znaju kao vrijednog i čestitog mladića. Na današnjoj dženazi na gradskom mezarju Vlakovo gotovo da se nije govorilo. Niko nije imao snage za to. Suze su same tekle. 


Amera će svi pamtiti po dobrim djelima i dobrom odnosu prema svim ljudima. Kao neko ko je uvijek bio oprezan i savjestan vozač, znajući da teško šta može da mu se desi na njegovom omiljenom dvotočkašu, njegovi prijatelji ne prihvataju to da su se danas zauvijek oprostili od njega. Portal Ekskluziva.ba izražava duboko žaljenje, a porodici i svima bližnjima želimo sabura...

VEZANI ČLANAK: Bajkeri se počasnim defileom kroz grad oprostili od tragično stradalog Amera Hodžića!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.