x

Admalish predstavio spot za pjesmu "Znam" i pokupio simpatije svih koji prema nekom imaju jake emocije!

Admal Karić, tridesetčetverogodišnji Brčak, koji posljednjih godina stvara pod pseudonimom Admalish, objavio je spot za novu pjesmu “Znam”, za koju potpisuje tekst i muziku. Videozapis je snimljen na nekoliko lokacija u glavnom gradu BiH, pod rediteljskom palicom Anisa Mujanovića.


– Sarajevo smo izabrali iz razloga što je centar Bosne i kulturno središte zemlje odakle dolazi veliki dio muzike. Nadam se da će pjesma naći put do publike. Pokušat ću je promovirati na najbolji mogući način, a posebnu pažnju obratit ću na društvene mreže koje su veoma bitne za sve pjevače. Naravno hvala medijima u BiH i regionu koji mi pružaju podršku, a krajem godine planiram i gostovanja na televizijama u BiH - kaže Admal Karić.

Admalish je ranije nastupao pod imenom MrtavŽiv, a svoje pjesme tada je promovisao kroz FM Jam. Sarađivao je sa brojnim kolegama- Mayerom (Sova), Kwonelom (BH Boys), DJ Čekićem, Rima D, Brckobeatzom, Skankom, Frenkiejem&Genocideom, Sliccom, Sheikom Ba… Mnogi od njih su pioniri na rep sceni u našoj zemlji.  


- Tako sam 2003. godine izdao album „San u Snu“, a potom i “Included” tri godine poslije. Zajedno sa Kalilom i NSS-om snimio sam album “ODDS-Od danas do sutra”, a pjesma “Čini mi se” napravila je veliki uspjeh i bila dosta slušana. Album „Repat il Krepat“ snimio sam 2011. godine pod imenom Admalish - objašnjava reper i dodaje kako su mu njegova tri mala sina najveća inspiracija u poslu. 

Admalish je ažuran i na društvenim mrežama: 
Facebook: 
https://www.facebook.com/admalishmusic/

Instagram: 
https://www.instagram.com/admalish108/


.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.