x

Ana i Rasta se razvode zbog ove popularne pjevačice!

Ana Nikolić pokrenula je brakorazvodnu parnicu nakon saznanja da se njen muž Stefan Đurić Rasta udvara Eleni Kitić, kćerki Mileta Kitića.

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pjevačica je izbacila muža iz stana nakon što je u njegovom telefonu pročitala poruke koje je slao Eleni, a u kojima nije štedio komplimente na njen račun.


- Ana se prije dva mjeseca dokopala Rastinog telefona kad je izašao u prodavnicu i bukvalno se šokirala. Ušla je u poruke i vidjela da se njen muž dopisuje sa Elenom, ali da sadržaj tih poruka nije poslovni nego da se njen muž otvoreno udvara Miletovoj kćerki. U porukama je pisalo kako je neodoljiva, kako ima božansku ljepotu, kako će napraviti veliku zvijezdu od nje, a potpuni šok je uslijedio kada je iz prepiske saznala da je pjesmu koju je ona sačuvala za sebe dao Eleni - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Ona je tada potpuno izgubila kontrolu i počela da razbija po stanu. Kada se Rasta vratio, nastao je totalni haos. Razbila je telefon ispred njega i rekla mu da joj se gubi ispred očiju. On je pokušao da je smiri, ali nije uspio. Ana je toliko vikala da su se čak i komšije uznemirile. Vidjevši da ne može da je umiri, Rasta je napustio njen stan, u koji se više nije vraćao - završava priču izvor.


Kako sagovornik dalje navodi, ovaj incident se dogodio malo prije Rastinog velikog koncerta u Areni u Beogradu. Jedini razlog što se Nikolićka pojavila na Rastinom nastupu i glumila da je sve u redu jeste taj što nije željela da izaziva skandal na dan njegovog najvećeg poslovnog trijumfa, te da njen izostanak ne bi promakao novinarima koji bi više izvještavali o tome zašto njegova supruga nije došla nego o uspjehu spektakla. Razlog što se ona nije našla na bini i s njim otpjevala duetske pjesme, već je cijeli šou posmatrala iz lože, krije se između ostalog i u tome što je na bini sa reperom pjevala upravo Elena.


Kako bismo provjerili informacije do kojih smo došli, pozvali smo pjevačicu i repera, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Takođe, ni Elena nije željela da komentariše ovu situaciju, za koju je i pitanje da li je saznala.



(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Hotmiss.top