x

nakon pomirenja sa lunom

Anabeline komšije ispričale sve o njoj: Komšinica čuje kada se svađa sa Andrejem, a evo da li je zet Marko dolazio u posjetu!

Glavna tema je danima bila trudnoća Lune Đogani koja je sretne vijesti dočekala u krugu porodice. S obzirom na to da njen vjerenik Marko Míljković i Lunína mama Anabela nisu u dobrím odnosíma, komšije otkrivaju da li su se pomirili.

Komšijskih tračeva bilo je na pretek, a jedna od prvih komšinica otkriva da Anabelu često sreće u ulazu zgrade, ali da Marka nije viđala.

- Sve ja to pratim jer sam bila veliki fan treće sezone Zadruge. Anabela je obično namrgođena kada prođe, ali javi se. Tada stavi osmijeh na lice, ali vidi se da je nešto tišti. Kao da je neki problemi izjedaju, tako djeluje. Mislila sam da će se pomiriti sa Markom, ali on ovdje ne dolazi. Luna je svratila nekoliko puta prije nego što su svi saznali da je trudna, medutim Miljkovića nema sa njom. Ne znam šta će tu biti, možda ih sada beba pomiri - kaže komšinica iz ulaza, dok komšija iz zgrade pored tvrdi da Anabela i Andrej rijetko kada izlaze iz svog doma.


- Sretnem ih, ali samo nešto kratko. Uđu u automobil i ne vrate se do večeri, vjerovatno su stalno u gradu í završavaju svoje obaveze. Anabela voli da porani, odvede kćerkicu u vrtić, a nakon toga se kasno vrati. Pristojna žena, ne javi mi se, ali se ne javim ni ja njoj. Zašto bismo se uopšte javljali, pa nismo mi prijatelji? - rekao je komšija iz susjedne zgrade.


- Gospoda koja živi u istoj zgradi gdje Anabela i Atijas, zapravo joj je stan blizu njihovog pa, kako kaže, čuje porodične svađe.

- Kao i svaki bračni par, tako i oni imaju nesuglasice. Čuje se ponekad kada se posvađaju, ali nije to ništa nenormalno. Ako se vole, moraju malo i da se svađaju. Da ja znam, nije u posljednje vrijeme bilo nekih većih problema. Često zajedno izlaze iz zgrade, a onda kada se rastanu poljube se u usta i svako krene svojim putem. Često prošeta kuče koje je medeno, vodi brigu o njemu kao da joj je dijete - zaključuje pjevačicina komšinica.

Komšije kažu da im je bilo žao kada se rastala od Andreja jer bez obzira na sve vidi se da se vole. Pojedini ističu da se Andrej dosta smirio, te da ne provodi dane u obližnjim kafićima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.