x

javili se čelnici

Biće tužena, neka nastavi da vrijeđa: Milica Kemez nakon tri godine nije dobila kuću za osvojeno drugo mjesto u Zadruzi!

Bivša rijaliti učesnica Zadruge 4, Milica Kemez osvojila je drugo mjesto, a time i nagradu montažne kuće.

Milica se više puta oglašavala da nije dobila kuću, a evo sada i nakon tri godine Kemezova nije dobila poklon.

Iako televizija Pink nema veze sa ovim, mnogi su smatrali da Kemezova “udara” na Pink ovim optužbama, a prije dva dana je objavila Instagram stori, gdje je nastavila da proziva fitmu za montažne kuće, koje su navodno trebale da joj dostave kuću.


O ovom slučaju se oglasila i firma koja se bavi montažnim kućama, te su rukovodeći ljudi, najavili tužbu Kemezovoj ukoliko bude nastavila da objavljuje na Instagram profilu budući da je jasan ugovor koji je potpisala sa njima:


– Je l’ kupila plac? Nije. Tri godine ne može da kupi plac, molim vas. Da li se Vi plašite Boga? Pišete nekome, a ne znate ništa o tome. Bićete tuženi i Vi i Kemez za lažne optužbe i vrijeđanje. Svaki profil i svaka uvreda predati su advokatima i policiji. Samo Vi pravite profile i pišite. Svako na sud pa da stanemo na put lažima. Nije život rijaliti priča. Život je nešto drugo. A ona neka samo kači i vrijeđa i iznosi laži. A Vi… Razmislite sljedeći put kad nekome pišete. Pozdrav – glasio je odgovor od firme, a koji je objavljen na Instagram profilu bivše zadrugarke i vjerenice Bore Santane, takođe bivšeg učesnika “Zadruge”.


Milica se više nije oglašavala po ovom pitanju a za to vrijeme je nije bilo u ulozi voditeljke na televiziji “Red”, u okviru produkcije Pinka.

Sada su čelnici ružičaste televizije ipak donijeli odluku da Kemezovu vrate na posao, te je Milica ponovo voditeljka televizije “Red”.

.

.

.

Izvor: hypetv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.