x

Bila je sa Tijanom Ajfon u čamcu: Sofija Gačić je bila u vezi sa Slobom Radanovićem, ali i sa sinom poznatog muzičara!

Starleta Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku.

Jedna od njih je i Sofija Gačić za koju su raniji srrpski mediji pisali da je navodno bila u vezi sa Slobom Radanovićem i Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića i bivšim dečkom Katarine Grujić.


Iako se danas našla u centru medijske pažnje zbog hapšenja, o Sofiji Gačić mediji nisu prestajali da bruje nakon što je paparaco Hit Informera navodno fotografisao nju u društvu pjevača Slobe Radanovića kako izlazi iz njegovog stana zbog čega su tada pokrenute spekulacije o tome da su njih dvoje u emotivnoj vezi, piše Blic.

– Molim vas, ne želim da dajem nikakve izjave. Jedino što mogu da kažem je da je Sloba fin i pažljiv dečko – istakla je zagonetno lijepa manekenka tada za Informer.


Prema pisanju istog lista, Sofija je 2014. godine bila u emotivnoj vezi sa Aleksom Balaševićem, sinom čuvenog kantautora Đorđa Balaševića.

Njihova navodna veza ipak nije uspjela da se održi jer je ljepotica živjela na relaciji Srbija-Turska, što je mladom Balaševićevom nasljedniku navodno smetalo.

Osim toga, Gačićeva je navodno bila u emotivnoj vezi i sa Nemanjom Buhom, bivšim dečkom Katarine Grujić, a prema pisanjima medija ona je čak bila i odgovorna za njihov raskid.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.