x

pušten da se brani sa slobode

Bjelogrlić 3 sata saslušavan u niškom Tužilaštvu: Priznao da je pretukao Antonijevića!

BEOGRAD - Glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću poslije jutrošnjeg saslušanja u niškom Tužilaštvu nije određen pritvor.

Kako se saznaje, on je u toku tročasovnog saslušanja i davanja iskaza u niškom Tužilaštvu priznao napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića s kojim se u toku noći između nedjelje i ponedjeljka sukobio u niškom hotelu Ambasador.


Bjelogrlić se po izlasku iz Tužilaštva obratio medijima zahvalivši se niškoj policiji i Tužilaštvu na profesionalnosti, te dodao da mu je žao što je nasjeo na provokacije, što ih nije dostojanstveno izdržao kao i što se sve to dogodilo. Bjelogrlićev advokat je dodao da kod glumca nisu pronađene nikakve psihoaktivne supstance na šta je glumac potom dodao da je te večeri u stvari krenuo u WC, a da je onda odreagovao na provokacije.


Naime, Bjelogrliću je danas rešenjem Osnovnoj javnog tužllašta u Nišu nakon saslušanja ukinuta mjera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

- U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog djela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbarane tužilaštvo je odlučilo da mu ukine mjeru zadržavanja - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.


Saslušanje Bjelogrlića počelo je oko 10 časova u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom sumnji da je u ponedjeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador", rečeno je u tužilaštvu. Njemu je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog napada, a danas nakon saslušanja ukinuta je mjera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Antonijević je prije izvjesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao, uz tvrdnju da je prepiska lažirana.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.