x

otišla jeca, došla jeca

Daleko od toga da su toliko gledani koliko prikazuju: Karleušin menadžer o gledanosti Zvezda Granda!

Odlazak pjevačice Jelene Karleuše iz žirija muzičkog talenat šou programa „Zvezde Granda“ iznenadio je sve, a onda su svi sa nestrpljenje iščekivali da vide kako će se u crvenoj stolici snaći Ceca Ražnatović, koja je došla na mjesto svoje ljute rivalke.

Mišljenja i prognoze su bile podijeljene. Jedni su smatrali da niko neće uspjeti da nadmaši JK i da takmičenje nikada neće imati gledanost kao ranije, dok su drugi pričali da je Ražnatovićka odlična zamjena i da je pun pogodak što je ona u vrućoj stolicici.

Karleušin menadžer za odnose sa javnošću, na Instagramu je upitan za ovu temu, na šta je vrlo otvoreno odgovorio i time jasno isprozivao „Zvezde Granda“.


- Podijeliću utisak. Ne mogu da vjerujem da „Zvezde Granda“ i dalje imaju tu neku gledanost, kada su tu kume. Horor - rekao je jedan korisnik društvene mreže Instagram, a onda je uslijedio i odgovor:

- Ono što sam ja vidio po izvještajima koje dobijamo svi iz posla se ne podudara sa onim što se objavljuje. Naprotiv, daleko, daleko je od toga. Ali nije to ni tema za mene, niti me iskreno zanimalo da ulazim u detalje. Svima sve naj - napisao je Jelenin PR.


Podsjetimo, Đorđe David, jedan od članova stručnog žirija veličao je Cecino prisustvo u „Zvezdama Granda“ i isticao da je upravo ona donijela gledanost ovom serijalu, iako je istu tu Cecu do skoro žestoko blatio.

- Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako - kazao je Đorđe David, a njegova izjava kosi se sa onime što je rekao Jelenin menadžer za odnose sa javnošću.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.