x

odgovorila na prozivke

Dušica se oglasila nakon što je Anđela zaprijetila da će razvezati jezik: Reagovala sam na ono što sam vidjela!

Voditeljka rijaliti programa Zadruga, Dušica Jakovljević, odgovorila je na prozivke Anđele Đuričić i prijetnju da će "razvezati jezik" i ispričati "čime se bavi i šta radi".

- Ja nisam učesnik Zadruge i ne želim da kometarišem zadrugare - rekla je Dušica na početku razgovora, pa se dotakla i sporne fotografije zbog koje je i došlo do sukoba između nje i Anđele.

- Mi smo u emisiji dobili tu informaciju ukoliko nije sa Anđelinog profila ja se zaista izvinjavam, to je bila informacija koju smo u tom trenutku dobili - rekla je Jakovljevićeva.


Voditeljka je detaljno objasnila šta se desilo.

- Dakle, u tom momentu nismo znali da je riječ o fotomontaži, ja sam to kasnije vidjela, proslijedili su mi neki ljudi na Instagramu, tako da... Potkrade se nekada i greška. Inače pomenutu fotografiju su meni pokazali, ja sam reagovala na ono što sam vidjela, tako da nisam je ja objavila, niti sam je ja bilo gdje plasirala. Ja sam samo reagovala na ono što sam vidjela, a Anđeli želim sve najbolje - završila je Dušica za Espreso.


Podsjetimo, sve je počelo u emisiji "Narod pita", kada se voditeljka iznenadila zbog njene slike u kupaćem kostimu i poruke koja je pisala uz nju.

Riječ je o fotografiji na kojoj Anđela pozira na bazenu, u kupaćem, a koju je objavila jedna fan stranica uz opis "Pozdrav za porodice Slavnić i Ćurčić".

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.