x

Edisova žena, Zilha Fetić spremna da se u Zadruzi obračuna sa ljubavnicom: Dragana, ku.vo, vrati mi muža, Siniša je trebao da te slomi!

Edis Edo Fetić zvani Torta nedavno je postao učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga", a razlog njegovog ulaska je Dragana Mitar, sa kojom ima aferu. Kako Rijaliti saznaje, Edisova zakonita supruga Zilha Fetić van sebe je otkako je njen muž javno prisan sa Draganom Mitar, te je rekla da će po ulasku u "Zadrugu" Dragani objasniti da njoj muža neće uzeti.

Naime, Rijaliti magazin prvi je objavio informaciju da će Edisova supruga uskoro postati dio rijalitija "Zadruga", a dok Mitrovljeva ne sluti šta joj se sprema, Zilha već uveliko prijeti ljubavnici svog muža.

- Zilha je poludjela kad je njen muž odlučio da uđe u "Zadrugu". Znala je ona već za tu aferu, ali mu je rekla da će mu sve oprostiti ako prekine sa tim jer je željela da sačuva porodicu, ipak oni imaju troje djece - započinje priču izvor blizak porodici Fetić i objašnjava zbog čega je Zilha tolerisala Edisovo švrljanje.


- Edis se mlad oženio i bukvalno je neiživljen. Čula je ona i ranije za neke njegove izlete, ali je odlučila da to ignoriše jer je on prema njoj i djeci uvijek bio divan čovjek. Djeca ga obožavaju, a ona kaže da je uvijek osećala ljubav u njegovom prisustvu. Mislila je da će se nakon nekoliko godina skrasiti i posvetiti samo porodici, ali onda se pojavila Dragana Mitar - otkriva izvor i objašnjava šta se dešavalo u braku Fetića tokom afere.

- Zilha nije znala za Draganu dok njen muž nije pomenut u "Zadruzi 2". Ona je tad napala Eda, ali je on tvrdio da se ne radi o njemu. Kada je postalo jasno da je on Draganin Torta, Zilha je doživjela nervni slom. On joj se zakleo da je nikada neće ostaviti i da je to samo nešto prolazno, te da su on i Dragana ostali u prijateljskim odnosima. Zilhi je bilo jasno da ta priča ne pije vodu, ali je opet odlučila da ćuti zbog djece. Znala je i da je išao sa Draganom na more i da je viđao u Beogradu, kada je navodno putovao zbog posla, ali se nadala da će se brzo zasititi. Sad, kad je zbog nje ušao u "Zadrugu" i javno osramotio Zilhu, ona je odlučila da im se oboma osveti i uđe u Imaginarijum - tvrdi izvor i kaže da je Zilha više bijesna na Draganu nego na supruga.


- Zilha mi je rekla: "Kakav je to monstrum od žene kada svjesno uništava brak čovjeku koji ima troje djece? Nije nju džaba taj Siniša tukao, trebalo je da je slomi. Dragana je obična k.rva, a ja sam Edu rodila troje zlatne djece, neće me sigurno ostaviti zbog drolje. Kada uđem u "Zadrugu", objasniću joj šta je čeka zbog toga što mi se petljala u brak. Prvo će da mi vrati mog muža, a onda ću da joj zagorčam život, pa će da vidi šta je sramota, a ne da moja djeca idu pognute glave kroz Novi Pazar zbog ološa". Poznavajući Zilhu, garantujem vam da će Dragana zažaliti dan kad se približila Edisu - završava izvor Rijalitija.


Stupili smo u kontakt sa Zilhom Fetić kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, međutim, ona je odbila da priča o aferi svog supruga. Na pitanje novinara da li je moguće da nema komentar na to što njen suprug javno izjavljuje ljubav Dragani Mitar i priča o razvodu braka, ona je kratko napisala: "U pravu ste". Očito da Zilha medijima ne želi da otkriva svoje karte do ulaska u Imaginarijum.

Status Fetićevog braka je nejasan mnogima, ali sudeći po Instagram profilu njegove supruge, sa njihovim brakom je sve u redu. Iako on priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavljivala tokom protekle četiri godine, a posljednja je objavljena 22. avgusta, nešto prije njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.