x

slavlje kod porodice odbjeglog vođe kavačkog klana

Edita i Marina Visković kod Zvicerovih u Kotoru: Pjevale na luksuznom slavlju, a ona je bila najveselija! Evo šta kaže pjevačica!

Porodica odbjeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, organizovala je početkom jula gala proslavu u Kotoru. Kako Kurir saznaje, na luksuznom slavlju, koje je organizovano na otvorenom, pored mora, osim članova porodice odbjeglog šefa "kavčana" bilo je i nekoliko desetina zvanica, a zabavljale su ih poznate pjevačice Edita Aradinović i Marina Visković.

- Najbliži članovi porodice Radoja Zvicera, koji je jedan od najtraženijih bjegunaca u regionu i dovodi se u vezu sa brojnim ubistvima i trgovinu dr.gom, napravili su veliko veselje u Kotoru u kom inače žive. Prijatelje i porodicu zabavljale su poznate pjevačice, a jedna od najveselijih je bila Zvicerova supruga, Tamara - otkriva sagovornik Kurira.

On kaže da su snimci sa proslave podijeljeni i na društvenim mrežama. - Zvicerova supruga je bila vesela i raspoložena, igrala je i pjevala cijele večeri. Promijenila je dvije odjevne kombinacije tokom žurke - otkriva on i dodaje da je u jednom trenutku priređen i vatromet.


Inače, javnost je za Tamaru Zvicer prvi put čula 26. maja 2020. kada su napadači u Kijevu u Ukrajini, pokušali da ubiju njenog supruga. Kako su ukrajinski mediji tada objavili, Radoja je sigurne smrti spasila žena Tamara Zvicer, pošto je sa pištoljem u rukama izletjela iz zgrade u kojoj su živjeli i zapucala na ubice.


Bračni par je poslije pokušaja likvidacije protjeran iz Ukrajine i neko vrijeme zajedno su boravili u Crnoj Gori. Njenom suprugu svaki trag se izgubio u aprilu 2021. godine kada je izbjegao hapšenje u Kotoru. Navodno, i sama je bila na meti suprotstavljenog škaljarskog klana, posljednji put kada je uoči hapšenja bliskih saradnika svog muža, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, boravila na Jahorini. Policija je tada otkrila da na istoj planini borave i "škaljarci", koji su zaduženi za njeno praćenje.


- Inače, prije nego što su uhapšeni, Belivuk i Miljković su boravili u Kotoru, i to kod bračnog para Zvicer. Kada su saslušani po povratku u Srbiju, u januaru 2021. godine, izjavili su da su bili kod Zvicera na babinama. U to vrijeme, pojavili su se i snimci iz Kotora, na kojima se vidi da su bili i na krsnoj slavi kod ovih supružnika, a goste je tada u domu vođe kavačkog klana zabavljala pjevačica Jadranka Barjaktarević - dodaje sagovornik Kurira i podsjeća da su pripadnici Belivukovog i Miljkovićevog klana uhapšen 4. februara u Beogradu.


Nisam pitala kod koga pjevam

Pjevačica Edita Aradinović potvrdila je za Kurir da je pjevala na proslavi u Kotoru, ali je navela da ne zna ko je organizovao proslavu.

- Po dogovoru sa menadžerom sam odradila nastup. Kao pravi profesionalac, nisam pitala ni tada, kao što ne pitam ni sada, kod koga pjevam. U pitanju je bilo iznenađenje za slavljenicu koja je željela da se ja pojavim na njenom bitnom danu, bilo mi je lijepo i uživala sam kao i svaki put kada se družim sa svojom publiku - potvrdila je Edita za Kurir. 


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.