x

mediji nagađaju gdje je

Ekskluzivno: Soraja u Sarajevu slavi rođendan i briga je za zabranu ulaska u Srbiju! (Foto)

Atraktivnu starletu Soraju Vučelić mediji ne mogu razotkriti gdje se nalazi. Kako ne odaje svoje lokacije na Instagramu, u posljednje vrijeme se pisalo da je nastanjena u Rusiji, a Ekskluziva.ba portal je došao u posjed ekskluzivnih fotografija koje pokazuje da je Vučelićeva, ni manje, ni više, nego u Sarajevu. 

Ekskluziva.ba portal saznaje kako je Soraja Vučelić stigla u Sarajevo samo zbog proslave svog rođendana. 

Starleta putuje s jednog na drugi kraj svijeta, nagađalo se o njenoj vezi sa ruskim tajkunom, a ona za to vrijeme lumpuje u bh. prijestolnici. Ekskluziva.ba portal je došao u posjed fotografija starlete u sarajevskom Tesla Pub-u, čiji je vlasnik MMA borac Denis Stojnić.


Soraju Vučelić očigledno ne potresa još uvijek aktuelna zabrana ulaska u Srbiju, pa se za proslavu svog 34. rođendana opredijelila za Sarajevo.

Ekskluziva.ba portal je došao u posjed fotografija gdje je vidimo u društvu poznatog sarajevskog barmena Neše Draškovića. Fotografije su nastale u Tesla Pub-u, a saznajemo kako je ona preko svog menadžera stupila u kontakt sa vlasnikom Tesla Puba, MMA borcem Denisom Stojnićem, gdje je dogovorena rođendanska žurka. 

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.