x

Ekstravagantna trans pjevačica Elektra Elite poručuje muškarcima: "Bebe, bebe, ko vas j..e"!

Transrodna pjevačica Elektra Elite, koja je za kratko vrijeme doživjela popularnost na srpskoj muzičkoj sceni ima debeo razlog za slavlje. Naime, ona je objavila svoju novu pjesme "Bebe, bebe", koju potpisuju reperi Nucci i Popov. 


Ekstravagantna crnka publici širom Balkana nije ostala dužna ni spot, koji je snimljen u Beogradu na više lokacija. U jednoj sceni pojavljuje se čak maneken Nikola Đorđević, koji je javnosti postao poznat po vezi sa bivšom djevojkom, pjevačicom Sanjom Vučić iz grupe "Hurricane". Uzbudljive scene sa muškarcima, zlato, luksuz i mrak opisuju ekranizaciju Elektrine nove numere.


"Iako je u svijetu loša situacija zbog pandemije, pjesma ostaje. Ne mislim da je loše vrijeme za izdavanje novih projekata jer muzika nikada ne može da dosadi. Naprotiv, ona je najbolji lijek. Ja sam se maksimalno predala svom cilju i vjerujem u sve što radim jer radim srčano i onako kako osjećam. Tekst pjesme je provokativniji, ali to je naša svakodnevnica. Nadam se da će publika uživati. Javljajte mi utiske (smijeh) - rekla je Elektra Elite za medije. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.