x

POTRESNO

Elvira Rahić, kuma porodice Begović u suzama pred dženazu: Vidjela sam, umro je i on sa svojim sinom...

Pjevačica Elvira Rahić, kuma porodice Begović, sa suzama i knedlom u grlu govorila je nekoliko sati prije dženaze mladog Armina Begovića, sina legendarnog pjevača Enesa Begovića.

Kako kaže, ona je sinoć doputovala u Sarajevo, kako bi danas bila uz svoje kumove.

- Stigla sam sinoć u Sarajevo... Evo sad idem prema Enesovoj kući, bila sam i sinoć tamo... - počinje, pa pravi tešku pauzu potresena Elvira.


- Ja sam vidjela u mom kumu da je i on umro sa svojim sinom... I njegova supruga, i od Armina supruga.... To dijete je bilo stub mnogih porodica, ko god da je bio u njegovoj blizini osjetio je tu njegovu pozitivnost - rekla nam je ona, a onda se rasplakala.

- Mnogo ljudi priča kojekakve gluposti. U pitanju je bolest gdje se djetetu vratilo nešto od ranije. Ne znam ima li taj koji to govori srca da priča bilo kakve dezinformaciju o tom djetetu. Veliki gubitak za sve, ali Bog ga je uzeo sebi i on je iznad svega - rekla je Elvira.


Upitali smo je i kako je Arminova supruga Almina Gadžo Begović, koja je u drugom stanju.

- Ona se dobro osjeća... Mi smo svaki dan čekali da se porodi - kazala nam je Elvira, naglasivši da to u svakom momentu može da se desi.


Podsjetimo, Armin je preminuo 13. juna u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo. Radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH.

Sahrana Armina Begović biće obavljena u Sarajevu, na Gradskom groblju Bare, u 14:30 časova.

.

.

Izvor: Telegraf.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.