x

ISPLIVALA ISTINA

Evo ko je Jeleni poslao 1001 ružu: 3.000 eura za Karleušinu sreću stiglo je sa ovim potpisom!

Jelena Karleuša uživa u plodovima uspjeha svoja dva nova albuma "Alpha" i "Omega" koji su potpuno oduševili njenu staru publiku, ali i one mlađe generacije koje su sada postali njeni fanovi.

I njenim prijateljima se i te kako dopada pjevačicin novi projekat, a tim povodom joj je kao poklon na kućnu adresu stigla 1001 ruža.

Jelena je jučer ispozirala pored ovog cvjetnog aranžmana, a kada je pitala fanove šta misle, ko joj je kupio ovaj vrijedan poklon, mnogi su bili mišljenja da je riječ o Romanu Abramoviću koji je bio inspiracija za pjesmu "Romane", dok su drugi čak nagađali da je u pitanju Kanje Vest.


Nju je ovo jako zasmijalo, jer nije u pitanju nijedan od njih dvojice. Poklon joj je poslala žena, njena prijateljica Sofija Milošević, a Karleuša se sada oglasila i to potvrdila.


- Romane, dolazim ti kao ruska mafija… P. S. (niste pogodili, samo ste me dobro zasmijali). Ove najdivnije ruže, svih 1001, dobila sam od moje Sofije Milošević. Hvala ti ljepotice, predivno - napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

Inače, njena prijateljica se za ovaj poklon baš otvorila. Kako samo jedna ruža košta oko 300 dinara, računicom se dolazi do toga da je Sofija za ovo iznenađenje platila čak 300.300 dinara, odnosno oko 3.000 eura.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA BOGU DA SAM KONAČNO DOBIO SVOJ KREDIT SA KAMATOM OD 3%. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ MAJKA SAM 3 DJECE RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, TREBAO MI JE ZAJAM POČETKOM OVE GODINE I BIO SAM PREVAREN NA MREŽI. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM, KAKO MI GOVORIMO, BOŽIĆNI ZAJAM JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI ZAJAM OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM OD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI IZLAZ KAKO MOŽETE DOBITI JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRE FRANKE. LJUBAZNO JE KONTAKTIRAJTE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: [email protected]