x

Fiat Topolino u Italiji od 7.544 evra (VIDEO)

Fiat je u Italiji počeo da prima narudžbine za novi Topolino, po cijeni od 7.544 evra za baznu verziju.

U pitanju je električno gradsko vozilo koje je u velikoj mjeri povezano sa blizancima Citroen Ami i Opel Rocks Electric.

Prema Fijatovom italijanskom sajtu, procjenjeni rok isporuke za Topolino je 19 nedjelja, a prvi primjerci bi trebalo da stignu do kupaca u januaru 2024. Proizvođač automobila uvodi onlajn praćenje od početne porudžbine do isporuke, tako da vlasnici znaju tačnu lokaciju njihovog primjerka u bilo kom trenutku.


Da bi pojednostavio proces naručivanja, Fiat nudi Topolino u Vita Green boji, sa jednom opcijom za točkove u retro stilu i jednim enterijerom. Ipak, biće dostupan i sa platnenim krovom ili zatvorenim staklenim krovom, sa ili bez vrata. Ostali opcioni dodaci će uključivati zadnji nosač, kutiju Dolcevita (tkanina za odlaganje predmeta), hromirana ogledala i nekoliko dodataka (presvlake za sjedišta koje služe kao peškiri, boca za vodu itd.)

Pomenuta početna cijena Fiat Topolina od 7.544 evra uključuje podsticaje, a model se može kupiti i uz učešće od 2.582 evra i mjesečnu ratu od 39 evra što je ekvivalentno mjesečnoj karti za javni prevoz u Italiji.

Topolino je dugačak 253 cm i dolazi sa jednim električnim motorom od 6 kW/8 KS i litijum-jonskom baterijom od 5,5 kWh. Maksimalna brzina je 45 km/h, dok je domet vožnje ocjenjen na 75 km sa jednim punjenjem.

Izvor: nezavisne.com


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.