x

Filip Mijatov iz Londona stiže u rijaliti, Davidova majka van sebe: Ubiće mi sina zbog ku.ve!

Bivši dečko Ane Korać Filip Mijatov ulazi u subotu 18. maja u "Zadrugu 2" da je načisto raskrinka. Filip nije htio da prećuti na laži koje je Koraćka iznela o njemu kako ju je maltretirao i uhodio, pa joj je spremio osvetu od koje će se teško oporaviti. Za Srpski telegraf Mijatov je otkrio šta će biti kada se sretne sa Anom oči u oči, i to pred kamerama.

- Otkriću sve o Aninom pros..tuisanju. Sada će stvarno da vidi šta znači kada ja nekoga progonim. Do sada sam je branio i uvijek stao na njenu stranu, pomagao u svemu, ali tome je došao kraj. Velika joj je greška što se meni zamjerila - rekao je Mijatov i najavio spektakularna dešavanja čim uđe u Imaginarijum.

- Za sve što pričam imam čvrste dokaze. Ja sam čovjek od reči i kada nekome date sve, a on vam ovako vrati, onda tu osobu treba spustiti na zemlju i podsjetiti je ko je ona zapravo - iskren je bio Koraćkin bivši, koji je otkrio tačan dan ulaska:

- Dobili smo 5.000 komentara za tri sata. TV Pink me je kontaktirao. Dogovorili smo se da u subotu uđem u "Zadrugu". Idemo Ana Korać na najviši nivo - poručio je Mijatov.


Nakon ovog saznanja kontaktirali smo i sa majkom Davida Dragojevića Biljanom, koja je bila vidno potresena zbog situacije koja slijedi. Ona ne krije da se plaši šta će se desiti kada Mijatov uđe u rijaliti.


- Ja sam govorila da takva djevojka nije za Davida, ali niko me nije slušao. Ona je povezana sa opasnim momcima i trebalo je da se David kloni nje, ali šta je tu je. Ko zna šta će se sve desiti kada taj Filip uđe, on zna sve o njoj. Plašim se da će mi sin nastradati zbog ku.ve - rekla je Biljana za Srpski telegraf.


Inače, Ana Korać zamjerila se svom bivšem dečku Filipu Mijatovu jer je govorila u rijalitiju da nije imala ništa sa njim, kao i da ju je progonio. On je sada najavio svoj ulazak u šou kako bi svoju bivšu dragu uništio. Sa iznošenjem pikanterija počeo je još prije nekoliko dana, kada je dao intervju za jedan medij, a onda je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram počeo da postavlja sve što je imao od materijala, a tiče se Koraćke, kako bi ljudi znali ko je on zaista i da zadrugarka i te kako laže o njihovom odnosu. Filip tvrdi da je on finansirao Anu non-stop, pa čak i kada nije bio u Srbiji.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.