x

KURS SREĆE

Finska nudi putovanje na kojem će naučiti ljude da budu sretni

Putovanje će se održati od 12. do 15. juna

Finska nudi četvorodnevni "seminar sreće" za desetoro ljudi u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno. Od avio karata i seminara, do smještaja i hrane, "Visit Finland" će pokriti sve.


Nordijska zemlja je na vrhu izvještaja Ujedinjenih nacija kao najsretnija zemalja za 2023. godinu, koji se bavi prosječnim prihodima, mentalnim i fizičkim zdravljem, slobodom i još mnogo toga. Čini se da Finci zaista znaju šta znači sreća. U stvari, zemlja je nedavno objavila da će svoj tajni recept podijeliti sa ostalima.


Tačnije, Finska nudi četvorodnevni majstorski kurs sreće u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno za desetoro ljudi. Učesnici će boraviti u vilama okruženim borovim šumama i slikovitim pogledom, svaka sa svojim privatnim spa centrom i saunom.


Putovanje će se održati od 12. do 15. juna, tokom kojeg će sretnu grupu obučavati vodeći stručnjaci za sreću. Stručnjaci će naučiti grupu kako da pronađu svoju unutrašnju ravnotežu i kako da se povežu sa prirodom i sobom.


Oni koji žele da zatraže mjesto na seminarima sreće moraće da podnesu onlajn prijavu na sajtu Find Your Inner Finn, a zatim završe izazov na društvenim mrežama. Sve što treba da uradite je da kreirate neki sadržaj na Instagramu ili TikTok-u koji objašnjava zašto mislite da ste možda „tajno Finac“ i zašto želite da učestvujete u masterklasu, koji ćete podeliti uz heštegove #FindYourInnerFinn i #VisitFinland.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.