x

Gledamo je u rijalitiju, a ovo je istina o životu Milice Dugalić!

Milica Dugalić pobjegla je od ratne stihije na Kosovu i Metohiji sa par krpica i sa najbližima, onda je cijela estrada šikanirala i ponižavala samo zbog toga što je izbjeglica.

Šira javnost u Srbiji upoznala je ovu etno-umjetnicu tek kada je kročila na imanje poznatog rijalitija "Zadruga". Iako je uvijek raspjevana i nasmijana, njena životna priča natjerala bi svakome suze na oči. Ostala je bez krova nad glavom, izbjegla je iz svoje kuće sa kesom u rukama, mužem Radulom i kćerkom Mašom.

Milica je 1998. godine bila primorana da napusti svoje ognjište kako ne bi stradala u ratnoj stihiji koja se tada odvijala na Kosovu i Metohiji. Pjevačica se do posljednjeg momenta držala kao pravi patriota, ali kada je vidjela da je đavo odnio šalu i daje njeno srbovanje može dovesti do tragičnog ishoda, jednog dana je spakovala par krpica, uzela najbliže za ruku i pobjegla glavom bez obzira.


"Novi početak nije bio nimalo lak. Milicu su na estradi šikanirali i niko nije htio da joj pomogne. Stanje je bilo takvo da nije očekivala ni savjete ni preporuke nastupe i svirke", tvrdi izvor i dodaje da je, osim problema poslu, Milica imala i problema u porodici. Taman kada je svila novo gnijezdo, njen muž Radule doživio je tri moždana udara, a Milica je sve vrijeme bila uz njega. On se sekirao jer nije mogao da nađe posao, da pomogne ženi i kćerki. Bio je bespomoćan i beskoristan. Od momenta kada se Radule razbolio, Milica je Maši postala i majka i otac, držala je cijelu porodicu okupu.

"Samo ovo dijete da izvedem na pravi put, pa mogu i da umrem. Estrada se ogriješila od mene, šikanirali su me i vrijeđali, govorili su mi da sam amaterka. Niko me nije shvatao ozbiljno jer sam izbjeglica. Bila sam žena sam koja je izgubila svoj dom, svoju sreću", rekla je Milica prijateljici", završava izvor blizak pjevačici i učesnici rijalitija "Zadruga 3".


I Miličina kćerka Maša je potvrdila ovu priču, rekavši daje njena mama Milica prošla kroz pakao dok nije stala na noge.

"Milica je veliki borac, ona je mnoge stvari iznijela na plećima. I svoj privatan život i karijeru i borbu oko porodice, svim tim stvarima se ona sama nosila, bez ikakve pomoći u životu. Mi smo bombardovanje prošli, kroz svašta smo preživjeli i izbjeglištvo, doselili smo se za vrijeme rata sa Kosova, iz Prištine. Doživljavali smo mnoge nepravde, a ona nikada nije klonula duhom, uvijek je bila borac. Uvijek borila sa vjetrenjačama, nikada niko nije stao iza nje. Otkad je moj otac doživio tri moždana udara, ona je preuzela brigu o cijeloj porodici. Bilo joj je mnogo teško. Cijela naša porodična situacija je bila preteška, posebno u periodu kada smo se doselili iz Prištine, tada su oboje ostali bez posla, i to je uticalo da se moj otac razboli. Njegovo stanje je sada stabilno, može da se kreće, u boljem je stanju. Milica ima podršku svog supruga, kao i moju", rekla je kćerka Maša.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.