x

Goriii Band proslavio četvrtu godišnjicu i promovisao spot i pjesmu "Zbogom problemi"! (GALERIJA)

Ove nedjelje, 10. marta u prepunom klubu Tropics popularni Goriii Band je upriličio veliki dernek povodom četiri godine postojanja. Uz brojne kolege koji su im pružili podršku, te zvanice iz raznih sfera života, Goriii Band je ujedno upriličio promociju novog spota i pjesme "Zbogom problemi". Naravno, sve je bilo na nivou, a žurka je potrajala do kasno u noć. 

Goriii Band
Facebook stranica: https://www.facebook.com/goriband/?fref=ts

Goriii Band opravdava svoje postojanje, a mega derneci koje prave gdje god se pojave najbolje govore o njima. Gdje popularni momci iz sarajevskog benda prave žurke tu je i atmosfera dovedena do najviše tačke usijanja, pa ne čudi što unaprijed svi znaju kako je na njihovim nastupima ludo i nezaboravno. Četiri godine postojanja valjalo je proslavili na pravi način, pa se tako u klubu Tropics veselilo kao da sutra ne postoji. 


Goriii Band je za sve prisutne upriličio veliko slavlje, te obećao kako njihovim dobrim dernecima nema kraja. Četvrti rođendan je protekao u više nego sjajnom raspoloženju, a pozitivne energije je bilo na sve strane. Kolege su pružile podršku sjajnim i vedrim momcima poželivši im još dosta uspjeha. A oni su im iste večeri promovisali pjesmu i spot "Zbogom problemi" za koju su dobili samo riječi hvale. Inače, Amil Lojo je radio muziku, aranžman i tekst,  dok su spot radili poznati turski snimatelj Emir Jasin i Enes Crvčanin.

Sponzori na novom projektu Goriii Banda su bili njihovi raniji prijatelji Bosman d.o.o, Drzimliniju.com i picerija Viktorija .

Među brojnim zvanicama koje i se odazvale promociji novog projekta i ujedno četvrtoj godišnjici Goriii banda našli su se: Faruk Duran, Adis Škaljo, Dijana Bliznac, Aldin Osmanković, Jelica Gutović, Alem Bajrović, Adela Erceg, Edin Džigal, Haris Džananovic, Mikica, Eldar Katana, Kenan Izberović, Enna Mujezinović, Bajro Zahirović uz pratnju klavijaturiste Muhameda Pandžića i drugi..


.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.