x

Htio je šerpom vode da ugrije bazen: Marko Miljković ima novi blam zbog kojeg mu se svi smiju! Od sad će ga zvati banana!

Marko Miljković već godinama nosi nadimak Šerpa, koji u posljednje vreme najčešće koristi Anabela Atijas, majka njegove djevojke Lune Đogani. Naime, riječ je o momentu iz njegovog prvog učešća u rijalitiju, kada je u "Velikom bratu" pokušao da zagrije bazen šerpom vode.

Ipak, sada je, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Marko nadmašio samog sebe u "Zadruzi 3".

Miljković je poželio da iznenadi Lunu tako što će joj napraviti šejk, a budući da nije imao svu potrebnu opremu on se snašao, narodski rečeno, uz pomoć štapa i kanapa.


Marko je rendao bananu uz pomoć rendeta, što je poslužilo za brojne pošalice na društvenim mrežama da je nadmašio čak i šerpu, dok su ga drugi branili tvrdeći da je njegova namjera bila lijepa.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy