x

RAZRIJEŠILA SVE DILEME

Indi otkrila razlog tuče sa sestrom Editom! Prekinula ćutnju: Svaka porodica ima lijepe i ružne momente...

Jučer je kao plamen u medijima odjeknuo video snimak brutalne tuče Indi Aradinović Indi i Edite Aradinović.

Ovim povodom se prva Edita oglasila, te je istakla:

- Braćo i sestre! Drugari i drugarice. Dušmani vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave, i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo ali valjano, s obzirom na to da smo ovdje kao dvije pijanice ispred supermarketa - napisala je ona.


Tom prilikom, nedugo zatim, Indi je, iako je u toku  dana izjavila da nema komentara, ipak odlučila da prekine ćutnju, te se oglasila putem Instagrama.

Indi tumači da je razlog tuče to što su rođene u istom horoskopskom znaku.


- Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala: Što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama. Svaka porodica ima lijepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i najbitnije od svega iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smiješno poslije svega. Bilo pa prošlo! Nas dvije smo zauvijek sestre bićemo jedna za drugu uvijek tu, jer se volimo najviše na svijetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće do nekog "fajta", možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke - napisala je Indi na Instagramu.

.

.

.

.

.

..


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.