x

ISPUNILI MAJCI ŽELJU ZA 50. ROĐENDAN: Šemsa specijalni “poklon” Šefiki

Sa svojih 75 godina života, a od toga 52 godine uspješne i neprolazne karijere, legendarna pjevačica narodne muzike Šemsa Suljaković i dalje je veoma tražena, a njene pjesme neprolazni hitovi narodne muzike, poželjni na svim slavljima. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Tako je izvjesna Šefika iz Berlina cijeli svoj život imala samo jednu želju da uživo upozna Šemsu Suljaković

Ta želja joj se ispunila na njen 50. rođendan kada su joj njena djeca, njena dva sina Jasmin i Valentino ispunili tu želju.

NAJČITANIJA VIJEST

Pogledajte kako izgledaju bebe Banjalučanke Milane, ponosni tata ne krije sreću i zahvalnost

Šefika ništa nije znala, jer je Šemsa trebala da bude specijalni gost iznenađenja. A, to izenađenje za Šefiku je zaista uspjelo.

Naša mama cijeli život se borila samo za nas. Veoma mlada je ostala bez supruga, našeg oca, nikada se više udavala nije i živjela je za nas dvojicu. Prije desetak godina kada je Šemsa gostovala u Berlinu ona se uveliko spremala da ode na njen nastup, ali se dva dana prije razboljela i nije otišla.

Onda smo moj brat i ja odlučili da joj između ostalog, Šemsa bude „njen poklon“ od nas za njen pedeseti rođendan. Ja se ovom prilikom toj divnoj ženi, legendi narodne muzike Šemsi Suljaković od srca zahvaljujem što je našla vremena da dođe u Berlin i da ispuni veliku želju naše mame – rekao nam je jedan od sinova Jasmin.

A, Šemsa je u Berlin došla iz Švedske gdje trenutno boravi, a u Njemačkoj ju je dočekao njen menadžer Hilmo Peljto, kao i Adnan Fejzović i muzičar Miki.

Šefikin rođendan slavio se u centru Berlina u jednoj prekrasnoj dvorani ,i sa nekoliko stotina zvanica. Tačno u 23 sata Šmesa je kao velika regionalna zvijezda lagano silazila niz stepenice, a tada su krenuli prvi taktovi njene pjesme „Zar za mene nema sreće“. Taj dio večeri trebalo je jednostavno doživjeti, osjetiti. Slavljenica Šefika nije mogla da vjeruje. Mislila je da joj se pričinjava, a onda je glasno zaplakala od sreće, nekog unutrašnjeg uzbuđenja, pa je prišla Šemsi i snažno je zagrlila.


-Ovo su zaista bili emotivni momenti, a zbog ovakvih momenata zaista volim ovaj svoj posao. I sama sam majka, sasvim shvatam i razumijem kako Šefiku isto tako i njene sinove. A, Šefika zaista treba da bude srećna i ponosna što ima ovakva dva sina, ova dva sokola -rekla nam je Šemsa.

NAJČITANIJA VIJEST

SINOVI DEČKA JOVANE JEREMIĆ OSTAVILI SVE BEZ TEKSTA - EVO KAKO SU REAGOVALI NA LJUBAVNU ROMANSU OCA I VODITELJKE

Nakon toga uslijedili su Šemsini veliki hitovi, nezaboravne i neprolazne pjesme. Zajedno sa njom pjevala je i slavljenica Šefika,kao i mnogobrojni gosti rođendanskog slavlja.


Pri ovom kompletnom rođendanskom organizovanju slavlja Jasminu i Valentinu pomagao je i Jasminov punac Safet, koji je rodom iz Kalesije.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Express.ba

Bato Šišić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.