x

progovorio

Ivan Marinković prvi put o odnosu sa kćerkom: Ona je pod uticajem Goce, ali mislim da je vrijeme da upozna Željka!

Bivši učesnik "Zadruge", Ivan Marinković, sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" kada je otkrio šta mu se trenutno dešava u privatnom životu.

Mnogi su ispratili da se Ivan vratio u život svog sina Željka Kulića i da od skoro uživa u ulozi oca, pa su ga pitali u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom Gocom Tržan i njihovom kćerkom Lenom.

- Nismo mi izgladili ne znam kakve odnose, taj odnos je godinama vrlo konstantan i mislim da ga mediji predstavljaju drugačijim nego što jeste. Moj odnos s bivšom ženom se svodi na dvije stvari, tačnije odnos s mojom kćerkom i sporove oko mog stana i tu se stvari glade. Glade se sudski, a samim tim se slučaj i rješava - priča Ivan Marinković o odnosu sa Gocom, a zatim dodao:


- Ja sam taj koji je obavještavan o svemu jer moram, funkcioniše vrlo normalno. Slušao sam prije neki dan kada je gostovala kod Ognjena, ono što je ona izjavila kada je odnos Lene sa Željkom u pitanju, ja ne vidim da je to baš tako. Ona je rekla da prihvata svaku odluku našeg djeteta, mislim da je vrijeme da se Lena i Željko upoznaju.


- Nisam pričao sa Lenom o tome. Biću konkretniji, vjerujem i znam da je to odluka moje kćerke, ali s obzirom da je pod životnim uticajem majke, negdje je i njeno mišljenje građeno na temeljima Gocinim. Nisam neko ko će da tjera mak na konac, ja sam taj koji je napravio tu stvar, ja sam neko ko je dobio dijete iz dvije veze, daće Bog da imam i treće i ja sam taj koji mora da preuzme odgovornost. Ja sam tu stara čekalica - poručio je Ivan, a onda otkrio da li se čuje sa kćerkom Lenom.


- Imali smo kratak konktakt, ali se ne čujemo. Ljudi koji su gledali početak "Zadruge", to je stvar koja već traje i rekao sam da je to ozbiljan proces kom ne treba pristupati neozbiljno. Goca i ja smo se čuli prekjuče, stigao je neki porez za stan koji smo imali zajedno, s kojim ja realno nemam više nikakve veze i ona mi je rekla: "Nema to veze s tobom". Sve je potpuno normalno - zaključio je Marinković.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.