x

Jadranka Barjaktarović izazvala bijes jer je pjevala "Jači smo od Srbije": Izbačena je iz Granda, javno zakukala zbog toga!

Pjevačica Jadranka Barjaktarović iznenadila je mnoge kad je u Podgorici pjevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", o čemu ne prestaje da se priča, iako već godinama živi i radi na relaciji Crna Gora - Srbija.

Jadranka, s druge strane, tvrdi da je zabranjena u "Grandu", te da je ne zovu u emisije, niti emituju njene pjesme otkako je prešla u "City". Ona je prije dvije godine konačno riješila da iznese u javnost šta se to dešavalo još od 2004. godine.

- Ja sam samo otišla na Pink, gdje mislim da mi je bolje. Kada je moj ugovor u Grandu istekao, nisam se osjećala lijepo u svom tom sistemu koji tamo funkcioniše. Neki pjevači su nepravedno postavljeni na zadnje mjesto u "Grandu". Oni pošteni su uvijek u zapećku. Za deset godina mi nisu dali prostor, loše sam se osjećala - rekla je Jadranka i dodala da ni njenoj popularnijoj koleginici Milici Todorović nisu "cvjetale ruže" na početku karijere:


- Nisam imala nastupe, morala sam sama da ih tražim. Ni Milica Todorović nije imala prostor koji zaslužuje dok joj se nisu desile "Tri čaše". I ona je bila šikanirana i bačena u drugi plan iako je bila pobjednica "Zvezda Granda". Grand mi nikad nije dao ni jedno priznanje. Ja sam emisiju "Narod pita" dobila poslije deset godina karijere i to samo da uđem u emisiju i izađem iz nje. Moj potez da napustim "Grand" i Popovića bio je jako hrabar.


- Oni su mene zabranili preko noći. Čim je 2016. godine izašla moja reklama na Pinku, na "Grandu" mi je udarena zabrana. Zvanično sam saznala da sam zabranjena kada je trebalo da odem na snimanje kod Gorana Čomora u "Grand koktel". Na dan snimanja pozvao me je Čomor i reko mi da mora da mi otkaže emisiju jer sam zvanično zabranjena u Grand produkciji. Ne znam čime sam to zaslužila, samo sam otišla gdje mi je bolje. Nakon toga me niko nije zvao niti sam ja njih zvala. Evo već dvije godine sam zabranjena na Grand televiziji. Nije mi žao, smatram da nisam pogriješila. Na početku moje karijere prihvaćena sam i pokalazala sam se u pravom svjetlu. Radila sam na svim splavovima i klubovima po Beogradu.


- Radila sam prvih četiri-pet godina stalno, a čelnici "Granda" su mi to preko noći zabranili jer ostali nisu bili traženi kao ja. Naravno, ja sam njihovu odluku ispoštovala, ali voljela bih da se vratim i radim kao nekada u Beogradu. Danas su svi malo plaćeni, ja imam svoju cijenu i svoj bend, radim sve, od rođenja do krštenja. Mene vole ljudi jer ne radim prosto i jeftino. Najviše u Crnoj Gori, a i kod nas u inostranstvu. Publika je svuda ista, a meni su se vrata otvorila u Crnoj Gori zbog moje pjesme - zaključila je bila Barjaktarevićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/qd1V5Iq