x

Karić se plaši da ga je Šopićka zarazila, puna je spolnih bolesti: Postoje kompromitujući snimci i slike Ivane sa raznim muškarcima!

Stefan Karić je priznao da je bivšu devojku Ivanu Šopić ostavio pošto je čuo, ali i video njene starije radove, te je shvatio da je bila intimna sa velikim brojem muškaraca. Njemu je to veoma zasmetalo, ali ga je i uplašilo, te se prijateljima povjerio da sumnja da je dobio neku spolnu bolest od nje.

Naime, njih dvoje su vezu započeli u "Zadruzi", a iako su obećavali jedno drugom da će ostati zajedno i kleli se na ljubav uprkos svemu, nedavno su stavili tačku na ljubav, i to na insistiranje njegove porodice.

Šopićeva i Karić su se preksinoć prvi put suočili nakon što je on prekinuo ljubav s njom i rekao joj da se ne vraća u njegovu kuću, gdje je spavala pet dana. Kako Srpski telegraf saznaje, pravi razlog što je Stefan ostavio Ivanu nisu njegovi roditelji, već njena burna prošlost. Njegov prijatelj tvrdi da je Stefan saznao opasne gadosti o njoj i da mu se nakon toga smučila.


- Čim je ona prešla prag njegove vile, mi smo mu svašta rekli i to sa sve dokazima. Vidio je Šopićkine i snimke i slike. Svjestan je da je bila sa svima. Objelodanili smo mu užasne stvari. Ispričali smo mu kako je imala s.ks sa kim je stigla i da nije pazila, što je strašno opasno. Ivana je puna spolnih bolesti i Stefan će obavezno morati da ide da se provjeri da nije nešto zakačio od nje - kaže izvor blizak Kariću i dodaje:


- Stefanu nije bilo prijatno dok nas sluša, ali iskreno da ti kažem, nije bilo ni nama. Mnogo je glupo, mi smo svi ko braća. Bila je čak i sa nekim ljudima iz našeg društva prije Stefana, a to mu nije rekla. On je odmah riješio da je šutne i stavi tačku na odnos sa njom.

Prilikom gostovanja u emisiji priznao je kako je upravo njena promiskuitetnost razlog raskida.


- Meni su se te emocije koje sam imao tamo ugasile, počeo sam da pravim neke filmove, navodno sam prešao u rijalitiju preko trojice muškaraca s kojima je bila, ali nisam mogao. Saznao sam da te je dosta njih j...lo! Bolje da si bila mamina kćerka. Da sam znao neke stvari o Ivani, ne bih nikada bio s njom. Možda bih imao odnose sa zaštitom, ali ne bih bio sa njom, ona je dobra riba samo za krevet - rekao je Karić, a Šopićeva se ubacila:

- Hvala bogu, pa unutra nije bio njemu neki autoritet, tipa otac ili tako neko. Ćuti, debilčino, iskoristila sam te i šutnula.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.