x

Koji pjevači vole dječake, a koji imaju mali? Tijana Ajfon raskrinkava srpsku estradu i sve perverzije sa javne scene!

Starleta Tijana Ajfon odlučila je da otkrije sve tajne iz svog burnog ljubavnog života, pa u njenom literarnom prvencu neće biti pošteđeni ni poznati muškarci koji su s njom varali svoje žene.

"Tića uveliko bilježi autobiografiju! Ona se godinama kreće među VIP ličnostima i zna mnogo o njima. Rekla mi je da će u knjizi otkriti i svoje i njihove tajne. Pričala mi je s kim je sve bila u vezi i ko je najbolji ljubavnik među njima. To je jedan veoma poznat muškarac. Tića neće napisati kako se on zove, ali će ga detaljno opisati, pa će svima biti jasno o kome je riječ", počinje priču izbor blizak starleti koji je insistirao na anonimnosti.

Sagovornik je ubijeđen da će poslije objavljivanja Tijanine knjige mnogi brakovi pući.


"Tijana će pisati i o muškarcu koji ima problema s potencijom, ali i o tome ko je agresivan u krevetu. Pomenula mi je da jedan poznati tip, koji se predstavlja kao veliki zavodnik, zapravo ima mali spolni organ. Vjerovatno će mnoge zanimati koji pjevači vole dječake, a oženjeni su. Ma trešće se javna scena, u to sam siguran! Ne bi me čudilo ako se neki isele iz Srbije", kaže izvor.

Tijana je potvrdila da piše knjigu, ali nije rekla koga će sve raskrinkati.

"Ko sve danas piše knjige, pa zašto ne bih i ja! Ionako znam tajni više od svih njih, a i sigurna sam da bi ljudima bilo ultrazanimljivo da pročitaju moju autobiografiju. Zapravo sam ubijeđena da će moja knjiga biti najčitanija i najprodavanija na sljedećem sajmu", kaže Ajfonka i dodaje da će zbog njene knjige ljudi promijeniti mišljenje o mnogim javnim ličnostima.


"Poznatima će da se tresu gaće, ali šta im ja mogu! Želim da narod vidi da neke zvijezde zapravo nisu tako divne kao što se predstavljaju. Narod nije ni svjestan koga zapravo voli! Ima tu mnogo izopačenih mozgova, ludaka, štekara, paćenika... Onima koji su se ogriješili o mene posvetiću posebnu pažnju i veći broj strana u knjizi. Red je da prestanemo da se lažemo. Za nas starlete uvijek kažu da smo najgore, a zapravo smo nevinašca za neke od njih. Ima pjevača, glumaca, ljekara i profesionalaca koji su gori od svih starleta zajedno", završava priču Tijana.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenskog kraja (Hrvatska). Sretno sam oženjen s dvoje djece i prekrasnom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati SMS poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njezinom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek me ne zovu, dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca-cola i rekao mi je svoj šarmer, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je pokušati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio od mene da učinim dobro. Drosagiede osigurava da je sve dobro prošlo i supruga bi me ponovno vidjela nakon divnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. I nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.