x

Golubović bijesan kao ris na Ivanu

Kristijan Golubović tuži bivšu ženu: Dok se ona baškari u luks stanu, ja živim kao podstanar!

Nedavno je odjeknula vijest da je Ivana Veljović prijavila Kristijana Golubovića za nasilje u porodici zbog čega mu je, nakon privođenja, izrečena i mjera zabrane prilaska.

Kako je rekao Kristijan za "Star" sada rekao, do fizičkog nasilja nije došlo! Tvrdi da mu je supruga sve smjestila jer ne želi da mu da ni dinar od svega što je zaradio u Zadruzi i da je odlučio da je tuži.

- Rekao sam joj da i moj sin Lazar ima pravo da uživa u mom novcu, na šta mi je ona rekla da će me prijaviti za nasilje ukoliko nastavim da joj tražim pare. Ispao sam i više nego fer prema njoj, ostavio sam joj stan u koji je uloženo oko 30.000 eura da se sredi i opremi. Ima sve, i tako da mi vrati, da me optuži za nešto što se nije desilo.


- Nisam joj tražio da mi da sav novac, nego djelić, jer ja imam i sina iz prvog braka koji zaslužuje da ga otac časti i pomogne ako treba. Ona je podizala novac dok sam bio u Zadruzi i sad mi je rekla kako je sve potrošila, što je laž. Ona nije inače sklona da troši na sve redom. Dok se ona baškari u luks stanu koji sam joj ja obezbijedio, ja živim kao podstanar i nikad joj to nisam prebacio - kaže Kristijan za "Star", a prenose mediji, koji sad iz inata želi da dijeli sve na pola.


- Tužiću je! Prvo ima da se riješi pitanje oko viđanja moje Vere, neće me više ucjenjivati kako neću moći da vidim dijete ili da me pušta na pola sata. Pošto nije željela da se lijepo i civilizovano dogovorimo i da mi da taj djelić koji sam tražio, sada će dobiti tužbu, pa ćemo na sudu da dijelimo sve na pola. Jasno će se vidjeti koliko sam zaradio, pa će morati da mi polovinu isplati. Ja razumijem da ona ne može da mi oprosti javnu prevaru i Kristinu, ali i za prevaru je kriva ona, osam godina smo bili zajedno, stalno me je napadala da je varam, da radim ovo ili ono, eto ti sad… - završava Kristijan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.