x

Lejla voda ljubavi proslavila godišnjicu uz Hari Mata Harija! (GALERIJA)

Sarajevska pivara d.d. obilježila je godišnjicu nastanka prirodne izvorske vode Lejla koncertom pod nazivom „Srce puno ljubavi“ na kojem je nastupio jedan od najpoznatijih domaćih pjevača i kantautora Hari Mata Hari.

Cinemas Sloga Club

Mehmeda Spahe 20

033 218-811

Od prošle godine, kada se pojavila na tržištu, Lejla voda ljubavi odlično je prihvaćena od strane konzumenata, a prepoznatljiva je i po svom zaštitnom licu, Hari Mata Hariju koji je istakao da je iznimno zadovoljan saradnjom sa Sarajevskom pivarom, i uspjehom novog brenda.


„Prirodna voda Lejla je zaista voda izuzetno visoke kvalitete, a poruka koju šalje je poruka ljubavi, jer je voda, kao i ljubav, neophodna za život. Ta pozitivna poruka i činjenica da se radi o vrhunskoj prirodnoj vodi itekako su prepoznati od strane konzumenata, jer je Lejla u iznenađujuće kratkom roku postigla ogroman uspjeh. Stoga smo ovim koncertom željeli obilježiti godišnjicu nastanka brenda Lejla voda ljubavi, i naravno zahvaliti se njenim fanovima,“ rekao je Hari Mata Hari, koji je upravo sa pjesmom „Lejla“ ostvario najveći uspjeh u istoriji BiH na Eurosongu.


Ulaznice za koncert nisu bile u slobodnoj prodaji, a fanovi su koncertu mogli prisustvovati isključivo uz pozivnice koje su glasile na njihova imena i koje su dijeljene u sklopu promocija. Lejla je prirodna izvorska voda koja se crpi iz potpuno zaštićenih podzemnih ležišta vode Sarajevske pivare, sa 300 m dubine. Ima izbalansiran, stalan i nepromijenjen omjer minerala, posjeduje karakteristike termalnih voda i zbog svega navedenog ima blagotvoran učinak na organizam, zbog čega je u neograničenim količinama mogu konzumirati i odrasli i djeca.


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.