x

dobila poklon

Milijana (22) zamijenila Milojka (75) "mlađanim" Milošem (61), a sad ima šta i da vozi!

Bivša takmičarka rijaliti šoua "Parovi" Milijana Božić (22) je nedavno otkrila da ima novog "dečka", penzionera Miloša (61), ali i novi automobil.

Da je Milojko Božić (75) prošlost dokazala je novim fotografijama na kojima se vidi kako uživa pored izvjesnog Miloša koji je 14 godina mlađi od njenog muža.

Ona se na Instagram storiju pohvalila da ima novi automobil, "mercedes" A klase, pa je ponosno pozirala pored automobila, a fotkala se i za volanom.


Izgleda da penzioner Miloš radi sve kako bi usrećio svoju mnogo mlađu djevojku, a priča se da joj je upravo on kupio Mercedes.

- Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno - rekla je ona nedavno.


Zbog raspada braka s Milojkom ne očajava, iako je tvrdila da je to ljubav za cijeli život.

- Pa sigurno neću patiti za Milojkom koji mi je upropastio dio života. Razvodimo se 2. decembra - zaključila je ona.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com