x

KAO IZ HORORA

Milioneri masovnim orgijama uništili hotel: Osoblje ostalo šokirano prizorom

Naime, cijeli hotel bio je prekriven izmetom i raznim ljudskim izlučevinama

Grupa milionera rezervirala je cijeli luksuzni hotel za orgije, a menadžer i osoblje su bili neprijatno iznenađeni kada su milioneri otišli i za sobom ostavili scene kao iz horor filma.

Naime, cijeli hotel bio je prekriven izmetom i raznim ljudskim izlučevinama.

Mrlje od spe.me

Anonimni vlasnik hotela, kojeg je dočekao šokantni nered, u jednoj od svojih ispovijesti prisjetio se sobe iz noćne more koju su morali da čiste. Soba je bila prekrivena krvlju i izmetom koji su pronađeni na zidovima, podu, čak i plafonu hotelske sobe.

Radnik hotela koji je želio da ostane anoniman tvrdio je da je pronašao krv, fekalije i mrlje od sperme, rekao je u video ispovijesti za Vice. Njegov znatiželjni kolega donio je posebno ultraljubičasto svjetlo kojim je otkrio mrlje ljudskih izlučevina na plafonu kupatila i zidovima spavaće sobe.

Menadžer hotela, koji radi u hotelijerstvu već deset godina, rekao je da, što je soba skuplja, češće je da se gosti prema vama ponašaju kao da niste ljudsko biće, ophode se bez imalo poštovanja, ili vas tretiraju da neku nižu rasu.

Pravi problem većine luksuznih hotela su oni koji gosti koji za jednu noć potroše kao na luksuzno vjenčanje, a imaju intimne odnose u bazenu, leže goli na šankovima i imaju tematske sobe s „posebnom lozinkom” za ulaz, a da bi se apartmani vratili u prvobitno stanje, nekad je potrebna kompletna renovacija. Ipak, novac koji su spremni da iskeširaju dovoljan je za opremanje cijelog jednog hotela.

Kao da sve ovo nije bilo dovoljno osoblju hotela, već su morali da jedan par zamole da nakratko prestanu s intimnim odnosima prije nego što dođe spremačica da pospremi sobu. Osoblje koje je zaduženo za održavanje hotela svjedočilo je najviše o neobičnim i divljim orgijama, uključujući incident u kojem je gost otkinuo glavu tuša.

Analna sonda

Menadžer hotela objasnio je kako je gost pričvrstio analnu sondu dugu 120 centimetara na tuš s višestrukim postavkama na drugom kraju, piše Blic.rs.

- To je bilo odvratno onoliko koliko možete da zamislite. Nakon sve te drame i mentalnih trauma koje smo preživjeli zbog ove grupe koja je orgijala, a tome je svjedočilo 30-ak zaposlenih, na kraju smo dobili samo 20 dolara napojnice - zaključio je menadžer.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.