x

HOROR U ITALIJI

Moja voljena Vera se objesila: Mladić prijavio samoubistvo vjerenice, kad su vidjeli njeno tijelo policajci ga odmah uhapsili!

Smrt 25-godišnjakinje u oblasti Кatanije u Italiji je misterija, a policija istražuje ubistvo. Vera Skopjo, djevojka iz Moldavije, pronađena je obješena u seoskoj kući u kojoj je živjela, u okrugu između Ramake i Paternoa. Tužilaštvo je otvorilo dosije.

Trenutno su uhapšene dvije osobe: njen saputnik, rumunski radnik, i njegov sunarodnik. Prema istražiteljima, dvojica muškaraca su umiješani u smrt mlade žene.

Saputnik je bio taj koji je prijavio smrt. On je pozvao policiju i rekao: "Brzo dođite, moja vjerenica, moja voljena Vera se objesila!"


Verzija po kojoj je Vera izvršila samoubistvo, međutim, nije ubijedila karabinjere, koji su odlučili da uhapse njega i njegovog prijatelja, takođe stranca, koji mu je možda pomogao da izvrši ubistvo.

Policija vjeruje da je djevojka bila mrtva prije vješanja. Biće naložena obdukcija tijela Vere Skopjo kako bi se razjasnio uzrok smrti.


Кonopac je, prema policiji, bio pretanak da izdrži njenu težinu, a na tijelu su bile vidljive modrice i krvave rane.

Ovi elementi su doveli do hapšenja 33-godišnjeg radnika Georgea Kiprijana Apetreija i njegovog 31-godišnjeg saučesnika Кostela Balana.


Kurir.rs/Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA BOGU DA SAM KONAČNO DOBIO SVOJ KREDIT SA KAMATOM OD 3%. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ MAJKA SAM 3 DJECE RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, TREBAO MI JE ZAJAM POČETKOM OVE GODINE I BIO SAM PREVAREN NA MREŽI. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM, KAKO MI GOVORIMO, BOŽIĆNI ZAJAM JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI ZAJAM OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM OD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI IZLAZ KAKO MOŽETE DOBITI JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRE FRANKE. LJUBAZNO JE KONTAKTIRAJTE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: [email protected]