x

Ne želim da budem dio estradnog mulja: Indira Radić otkrila zašto se povukla sa estrade!

Indira Radić se, kako kaže, povukla sa estrade onda kada je shvatila da ne želi da bude "dio estradnog mulja". Svoju odluku smatra ispravnom, jer joj balans koji je postigla neizmjerno prija.

"Kada bih počela da pričam o estradi i tome zbog čega sam se povukla iz tih krugova, sigurno bih pričala do sutra. Kada čovjek prepozna situaciju oko sebe i kada uvidi da ne pripada onome što mu se nameće, mora da napravi pravi potez i ode. Ako ne ode i ne spasi se, ostaje mu da pliva u mulju i bori se da ne potone", rekla je ona pa dodala:


"Umorila sam se od estrade i to je glavni razlog zašto sam se povukla. Čovjek dođe u određene godine kada je najbitniji sam sebi. Tada živi u svom svijetu, koji čuva od svega i svih. Drugačije ne bi moglo da mi bude dobro i drugačije ne bih bila sretna. Iako o svim kolegama mislim samo najbolje, to ne znači da su svi dobri za mene. Zato njegujem porodicu i prave prijatelje, gledam u svoje dvorište, ne u tuđe i trudim se da budem ispravna", iskrena je bila pjevačica, koja je potpuno posvećena svom unuku:


"Ponosna sam što sam između svog privatnog života i posla uspjela da napravim balans kakav je u današnje vrijeme teško napraviti. Hvala bogu da sam sve ove godine ostala svoja i da me ništa nije omelo na putu kakav sam sebi zamislila. Moja najveća zadovoljstva su moj unuk, sin i snajka. Napravila sam tako da ne dopuštam nikome da uzima moju energiju. Uživam u tome što sam baka, i to vitalna baka, i što moj unuk ima predivne roditelje na koje sam ponosna", zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.