x

Nekoj drugoj dobro ću glumiti, učio od najboljih... Pozitiva Band ima hit, pozitivni komentari ne izostaju!

Sjajni i talentovani momci Pozitiva Banda na čelu sa frontmenom Benjaminom Kermom predstavili su novi spot za pjesmu "Ne", koja je odmah ušla u srca svih koji su je čuli. "Miris prevare izblijediće, kad poželiš da dođeš, tad tvoje mjesto druga uzet će", poručuje Pozitiva Band u novom singlu, čime je jasno kako je pjevač opjevao nevjeru. 


Nova numera Pozitiva Banda je već pokupila simpatije, a riječi hvale ne izostaju. Kvalitet pjesme održavaju mladi i perspektivni momci kao što je ekipa Pozitiva Banda, koju sačinjava pjevač Benjamin Kermo, šef benda Eldin Karahodža - klavijatura, bas Almir Ganić, gitara Ismet Ćosić, bubanj Haris Zajimović.

Da osim što je sjajan pjevač Benjamin posjeduje i druge talente,  pokazao je na ovom projektu budući da je upravo on radio muziku i tekst, dok se za aranžman pobrinuo poznati tim iz Beograda i studija "High", Aca Živanović i Joca Stefanović.  Spot je radila ekipa  Area 7 Entertainment na čelu sa Jasminom Pivićem. Prijatelj spota su S CLUB Orašje i Snježan Baotić.


Pozitiva Band ne prestaje da oduševljava svojim vrijednim radom i trudom, a ovaj projekat i numera "Ne" je još jedan dokaz kako se dobra muzika i dalje stvara. Sve poznatiji momci su itekako poznati po live svirkama gdje uvijek dovode atmosferu do vrhunca, te se raduju danima pred nama kada ih očekuje jesen/zima turneja. Naravno, jasno je kako je ovo period kada pjevači većinom gostuju u inostranstvu, a upravo Pozitiva Band je tamo sve omiljeniji. 

Inače iza njih je uspješna ljetna turneja, veliki broj privatnih zabava, gdje su među traženijim muzičarima.


Kontakt:

Facebook: https://www.facebook.com/pozitivabandofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/pozitivaband/

Menadžer: +49 176 9856 9999 (Irnan Mujagić)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.