x

Ona se sad sjetila da istjeruje pravdu, poslije 10 godina! Adam bijesan na Anabelu: Kao majka treba da uzdiže svoje dijete!

Adam Đogani je stao u odbranu svog strica Gagija, tvrdeći da Anabela Atijas iznosi laži, kao i to da bi Anabela trebala da uzdiže Lunu.

"Najviše volim da pričam kada treba da iznesem istinu o svima nama, a pričaju o nama laži. To je jedna velika manipulacija, od muhe magarac, svaku situaciju je preuveličala i to radi na ružan način. Da Gagi nije pazio na djecu, da mu nisu bitna, kako je samo ona majka, a to nije tačna, jer znam koliko on voli svoju djecu. Ona ima cilj da istjera neku pravdu što nije znala prije 10 godina i sad se sjetila, super. Kao majka bi trebala da uzdiže svoje dijete" pričao je Adam u emisiji "Premijera - Vikend specijal''.


Nina Đogani, Lunina sestra i Gagijeva i Anabelina kćerka, iako maloljetna, uvučena je u razne priče, a Adam je priznao da ju je savjetovao da se više ne oglašava.

"Skoro sam se i vidio sa Ninom, njoj je najteže. Rekao sam joj da što manje gleda, da se ne oglašava, da se ne upliće u to jer je ona ipak i maloljetna", rekao je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.