x

Ova pjesma vas jednostavno radi: Numera "Po noći" je stvorena za klubove, podiže na noge uz prve taktove!

Nermin Šarić se pojavljuje na našoj muzičkoj sceni pod umjetničkim imenom Neo, a za svoj prvenac je odabrao pjesmu "Po noći", koja je apsolutni potencijal da osvoji klubove. Dovoljno je reći kako je ova numera u korak s vremenom, s tim da čak i pomijera trendove, budući da je rađena u Njemačkoj gdje Neo i živi. Pomalo kontroverzni tekst vas opasno radi, a muzika podiže na prvu. 


Neo je pažljivo radio na prvencu, pa je pjesma rađena u Frankfurtu. Strani zvuk se jasno osjeti u pjesmi, a produkcija je djelo Meinkezz Majestik Beats. 

Ova numera je u rep fazonu, a aranžman je doprinio tome da prizvuk iz Njemačke donosi nešto što u našim pjesmama još nismo čuli. 

Interesantno je i to kako je tekst radio sami Nermin Šarić Neo. Talenat za repanje, ali i za pisanje je neosporan, a zahvaljujući škakljivom tekstu, pjesma privlači pažnju i izaziva intrige. 

Ono što je sigurno jeste da će vas ritam jednostavno uhvatiti čim poslušate ovu numeru , te da nećete ostati imuni. Prve reakciju su sjajne, a Neo već radi na novim projektima. 

Rad talentovanog muzičara možete pratiti i putem njegovih društvenih mreža Facebooka i Instagrama: 

https://www.facebook.com/nerko.saric.71

https://www.instagram.com/neo_264/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.