x

šta uradi od sebe?

Ovo nije kako treba, neće moći da se smije: Dragana Mitar unakazila lice od silnih operacija!

Starleta i nekadašnja članica "Modelsica" Dragana Mitar izazvala je veliku pažnju, nakon što je više puta odlazila na korekciju nosa kod plastičnog hirurga i njen fizički izgled sada izaziva komentare, gdje god da se pojavi.

Naime, Dragana je gostovala u jednoj emisiji na Red televiziji i tada otkrila da otvara salon ljepote, međutim njeno lice zaprepastilo je sve, nakon čega su uslijedile burne reakcije na mrežama.

"Mislim da ona više neće moći da se nasmije, sve zateglo", "Strašno koliko se unakazila", "Bila je prirodno lijepa, ovo joj nije trebalo", "Uplašila sam se, ovdke nešto nije kako treba" - nizali su se komentari.


Dragana se nedavno pojavila na rođendanu voditelja Milana Miloševića i tada takođe zaprepastila izgledom.

Osim toga, poznato je i da je Dragana Mitar sedam puta operisala nos, o čemu je jednom prilikom javno pričala, a sada imamo priliku da vidimo i kako starleta izgleda uživo nakon silnih operacija.


- Prije nekoliko godina sam poželjela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam željela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, poslije intervencije je bio veći! Vratila sam se kod doktora i tražila da to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio dio hrskavice. Ispostavilo se da mi je izvadio više hrskavice s jedne nego s druge strane, pa sam imala rupu. Bilo je strašno! Otoci su počeli da se premještaju s jednog na drugo mjesto, izgledala sam katastrofalno. Pala sam u depresiju, nisam željela da izlazim iz kuće - kaže bivša "modelsica", koja je zbog toga i treći put otišla pod nož:


- Doktor mi je dao lokalnu anesteziju, zatim sjecnuo dio ušne školjke i izvadio komadić hrskavice, koju je stavio u nos. Na tom mjestu mi je koža bila stalno crvena. Ludjela sam zbog toga! Nos me je stalno svrbio, imala sam oštećenja, brazde... Na sredini je bio previše širok... Bila sam očajna, pa sam promijenila ljekara.


- Doktor mi je uradio skener, da bi vidio šta je sve tačno izvađeno. Unutra je sve bilo oštećeno! Uveo me je u totalnu anesteziju, napravio rez ispod desne dojke i iz rebra izvadio dio hrskavice, koju je detaljno obradio u mašini. Potom je hrskavicu ubacio u nos, da bi imalo šta da ga drži. Operacija je trajala čak 11 sati! - rekla je Dragana.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.